stes asi tak. Že chcú vysvetliť svoj pohľad je OK. Ale koľkokrát ešte? Už povedali svoj pohľad keď sa rozhodli odsťahovať do Ameriky, na interview s Oprah, Harrymu vyjde kniha a teraz tento dokument. Ja som si ten dokument pozrela a môj názor to nijako nezmenilo.
VIP zjevy
Ne pospinit k.rodinu,ale ukazat jaky je bulvar,a trhli se,protoze je rodina nepodporila proti bulvaru.
Dal taky jak se ocekava od holky co vyrostla v afroamericky ctvrti,pak byla par let v hollywoodu,ze ma presny informace jak se chovat ke kralovsky rodine.
(nemyslim si,ze vubec americani nejak zerou anglickou monarchii)
Nemyslim si,ze je M.svata,ale to co ji tu prisuzujete s tim proste nesouhlasim.
bulvár si kdysi pořádně smlsnul i na Kate, jenže ona v Anglii vyrostla a věděla do čeho leze a měla zázemí ve svých rodičích. Na Meghan se novináři sesypali jak supi v neznámé zemi kde znala akorát Harryho a docela si dovedu představit co prožívala. Ono docela stačí jak tady mnohé uživatelky v jiných vláknech těžce nesou že se odstěhovaly/mají odstěhovat někam jinam v rámci ČR kde nikoho neznají nebo se členové rodiny míchají do jejich představ života atd atd...souhlasím s tebou. A to jim ještě nekomplikují život novináři na každém kroku
Zarinya a bylo tam nejak vysvetleno to historicke spojenectvi kralovske rodiny a bulvaru? Proc proti nim nejdou?
Kammila diky.:-)
baltik jj H.to vysvetloval,ale uplne slovo od slova si nepamatuju.No,nechteji si to rozhazet plus maji politiku nic nevysvetlovat,nedavat emoce na odiv....
Bylo jim receno,ze o vsech zenach se psalo spatne tak proc ted by to melo byt jine,ale jim vadilo,ze slo o rasismus a je tedy fakt,ze nektery ty bulvarni platky uz byly za hranou.
Jak se snažím na bulvár nelezt tam a nečíst /no, někdy se utrhnu/, tak se nechci na ten dokument podívat. Zvyšovat tomu sledovanost. Ale baví mě to tady zdrvnout. Mně ten jejich příběh přijde zajímavý. A Tady se stejně dozvím nejvíc :-) A Netflix mi to pořád rouzjzdi jako upoutávku. Asi že jsem koukala na Korunu.
Osobně mi přijde ekl vynášet rodinné problémy . A pokud chtěli jen odkrýt, pravdu, tak za peníze? No, přijdou mi fakt zajímaví.
Zarinya Tak ta poklona byla přece parodovana. Se klaněla až k zemi a máchala rukama. Co jsem teda viděla já. Takhle úklona královně nevypadá, si myslím. Ale nemám nic proti tomu, že máš na to jiný názor. Jak píšu výš, se tu bavím.
Taky nekoukam. Mam je za parazity. Proc, jsem uz psala, plus jak pisenotna .
notnaja furt nevim proc kazdy pise o vynaseni problemu,pomluva rodiny kdyz slo jen o to,ze z jejich hlediska je rodina nepodporila vuci bulvaru.Kez by kazda rodina mela jen takove problemy.
Treba tam byl i zaber,ze neco resili a W.napsal sms H.....bylo videt,ze nic pekneho,ale H to nerekl,neukazal.
A vlastne rodina je ted pro nej M a deti.....vzdyt mu zustal jen otec a bratr....a s tema se nepohodl.Normalni situace.
Zarinya Treba tam byl i zaber,ze neco resili a W.napsal sms H.....bylo videt,ze nic pekneho,ale H to nerekl,neukazal.
No a toto presne mne praveze nepride OK ake ako obycajna manipulacia. Naznacuju, obvinuju ale nepovedia nic konkretne a tak sa vlastne nemoze nikto branit, ani im dokazat opak a pritom to na dotycnych ludi ma v ociach divaka vrhnut zle svetlo. Takychto neurcitych vyjadreni mali viacero (niekto sa pytal na Archieho farbu pleti ale my neprezradime kto! Tak naco to potom vytahovali?)
Mne ako pise notna je absolutne proti srsti vytahovat na rodinu veci do medii, ze tebe to nepridu ako zle veci - no keby som musela o svojej rodine pocuvat taketo nelichotive "naznaky" , nepotesilo by ma to. Takto u mna klesne kazda celebrita ked sa po rozvode zacnu prepierat spinave pradlo v mediach. To mi pride strasne a je to v podstate to iste ako H a M. Nemozu sa rozist v klude a ist svojou cestou.
Zarinya tak to sjizdim pri baleni darku. Plac, stiznosti. My jsme ti jediny dobri a spravni. Oni (hlavne W+K) nas vystvali. Neobvinuji ani tolik tisk, jako rodinu. Hlavne Wiliama. Tim, ze nechtel demetovat, ze ho W.vystval, tak poukazuje, ze to je pravda.
My jsme chteli ukazat Archieho, oni nechteli. My jsme chteli, oni nechteli.
Oni vsechno prozradili, my jsme se titulu vzdat nechteli, my jsme chteli pomahat, oni nechteli.
Proste jedini spravedlivy a uplakani. Oni chteli klid, proto Oprah, Netflix...a ty fotky a zabery ze soukromi natacel kdo.
Kdyz mu napsal W.,tak ciste nahodou tam byl stab. Jasne.
Ja myslela, ze kral.rodina ma s tiskem "dohodu"od smrti Diany. A mela jsem, ze ji celkem dodrzuji, kdyz obcas uvolni fotky (viz K.a fotky,co fotila)
Tak vy byste jim chudákům nejradši nasadily psí hlavu! Přece William si zákeřně počkal, až bude Harry otročit před kamerama, a teprv tehdy mu tu sms poslal, to dá zdravý rozum!
Stejně tak jako jiný záběry z toho dokumentu, chudák ta štvaná dvojice přece vůbec nemohla tušit, že je někdo natáčí, a k Oprah šli vždycky jen na čaj přece! Si pokecat... Copak mohli vědět, že si je bude lstivě nahrávat?
A že se prodali Netflixu? Prosimváspěkně! Se jměním co zdědil Harry po matce? A milostivá s obrovskými honoráři z Hollywoodu, bohatá skoro jako on (jak se tady dřív rovněž psalo) - navíc oba tak skromní - copak ti mají zapotřebí prodávat drby o vlastní rodině? Tomu se mi nechce věřit, určitě celej honorář odmítli! ![]()
velkej příběh lásky...sebelásky :)
nežeru jí to od začátku (pravda, že hercům nevěřím a priori jakoukoliv "upřímnost"), harry je hňup
Zarinya To je asi ten rozdílný pohled na věc. Nepřipadá mi normální při rozepři v rodině to takto ventilovat. A to nemyslím jen v takto známých rodinách. I mezi obyčejnými lidmi. Plivat na někoho o kom vím, že se k tomu nemůže vyjádřit. Mít bratra, se kterým mám hezký vztah /pokud to teda nebyl opět jen falešný mediální obraz královské rodiny/ přes 30 let, pak se něco pokazí, tak na něj budu žalovat médiím?, když vím, že on se nebude moct vyjádřit?
Ty jo, už abych byla zdravá a netrávila tu tolik času ![]()
notna Hele tak ty jednostranný stížnosti jsou i tady na příbuzné, sousedy, kolegy. A myslím, že málo kdo si vyslechne obě strany.
Neviděla jsem z toho ani ukázky, jen "fotky". Kde ona buď brečí nebo lomí rukama a on sedí a kouká jak tydýt
Je to legrační, bojovat proti bulváru a monarchii, zvěřejňovat věci ze soukromí a nechat si za to královsky platit. To je jako kdyby začala na bulvár nadávat Žilková a spol.:)
Ale možná oni dělí bulvár na hodnej a zlej, podle toho jak je prezentuje.
Říkal tu někdo Žilková?
Žilková šílí strachem: Starší přítel dcery Korduly (17) nedá herečce spát
Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/479325-kordula-stropnicka-je-zamilovana-z-pritele-nespousti-oci-zilkova-si-dava-pozor?campaignsrc=tn_clipboard
Tak schválně, hádejte, o kolik je dotyčný starší?
Kan Tak je rozdíl to říct anonymně na netu nebo kámošce a chodit třeba po vesnici a všem vykládat, jak ten bratr je ale fuj, křičel na mě atd.
notna Vždy ma rozosmeje, keď si niekto myslí, že je na nete anonymný ![]()
Anička dušička No ale teď to musíš rozvést ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY