Košile s krátkým rukávem na chlapech je blbě. A polotriko jedině na golf.
skromnej dotaz ....proc se ty kosile s kratkym teda vyrabi?711990 s havaj kosilema jsem v tymu, jsou super
Košile s krátkým rukávem na chlapech je blbě. A polotriko jedině na golf.
skromnej dotaz ....proc se ty kosile s kratkym teda vyrabi?711990 s havaj kosilema jsem v tymu, jsou super
stes asi ze stejnyho duvodu jako bily podprdy a hnedy silonky![]()
viktorka_od splavu protoze to lidi nosi?![]()
viktorka_od splavu ja ještě pamatuji dobu, kdy byl přešlap jít na ples bez silonek.
999 Já třeba dlouhé rukávy v teple nesnesu, je jedno jaký je to materiál, ale prostě mi to vadí.
A to mám teplo ráda, jen toho prostě musím na sobě mít co nejmíň.
A jinak jsem tým havajské košile ![]()
Co se to letos rozmohlo za nešvar. Zkoukla jsem nějaké vanocni outfity u celebrit a mraky jich jsou v pyzamech. Nebo co to je.
Tady Prachař se Sandevou

Tak Betty taky to muze byt jen spolecna vesela fotka
. No a pokud ne, proti gustu....
Tak Betty no to je podle vzoru Američanů, kde se dárky rozbalují 25. ráno. Taky mi to přijde děsný, v tomhle případě teda nechápu, že k tomu přiměli ty prarodiče ![]()
Karja jenže na další vánoce musíš mít zase nový![]()
Tak Betty tak to jsem asi vůbec nepochopila...Prachaře...
Evaeva A jo! No mně to přijde úplně pitomý, navíc je jaany, že víc než půlka rodiny to nebude nosit. Jako chlapi tohle přece nemůžou nosit? Jako chlapi co chtějí ještě někdy vecer být se svojí ženou se v tom přece nemůžou ukázat!
Karja pry to prinesla Sandeva, tak asi ji to nevadi?
Ale to neni jenom Prachař, to je spousta těch celebrit. Prostě jak nemáš vanocni fotku v pyžamu u stromečku , jako bys nebyla.
Tak Betty no to je podle vzoru Američanů, kde se dárky rozbalují 25. ráno. Taky mi to přijde děsný, v tomhle případě teda nechápu, že k tomu přiměli ty prarodiče
ano, to mě totiž taky napadlo. Je to debilní
A tohle je smutné

Kokoska hele, nakonec v čemkoliv, ale nebudu to věšet na net.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.