Me by zajimalo, co tomu Williamovi rekl, ze na nej tak vybehnul? Zvlast jestli to bylo uplne poprve.
VIP zjevy
Tak zas kdo jiný by mu měl dát po papuli když dělá hovadiny, než brácha, že? Násilí neschvaluju, ale kdybych se někdy chovala jak kretén, tak doufám, že by mi to můj brácha řekl. U nich už to asi překročilo nějakou hranici únosnosti.
Fakt se už ten princ Harry zbláznil, nebo co už?
Torrah jo tak to je taky dobry..
.a ted tu o Karkulce
Torrah Harry by se měl na všechno vyprdnout a být šťastný, nakonec, povedlo se mu utéct od špatné rodiny k jiné, jistě naprosto bezchybné. Aspoň to tak vypadá. Nebo jsem zatím stížnosti na Meghaninu od nich neslyšela. Tam musí být všichni úžasní, dokonalí ![]()
Torrah Příště vytáhne, že mu ve dvou letech brácha ukradl dudlík.
Ono asi není lehké být mladším královským bratrem.
A show pokračuje dál
Torrah bingo. Zacim pomalu o tom Afg pochybovat.
Znám osobně jednoho vysloužilce z Afganistanu a Iráku, který je příšerný bolestinek. Rozfnuka se i z lanové dráhy nebo z toho, že se ho člověk zepta, jestli udělal zápis ze schuzky. Zajímavé je, že pokud má udělat nějakou nadrilovaniu věc, ty reflexy sepnou a funguje.
Psycholožka mi řekla, že takto se může projevovat posttrauma syndrom.
brrr No tam se ale podle uvedených informací jako totální a nezpochybnitelná pipina projevila Meghan![]()
Isca To naprosto souhlasím, otázkou bude, jak to pokračuje v knize dál. Jestli si to uvědomuje Meghan. Protoze, a teď mě opravte, pokud se mýlím, v rom rozhovoru s Oprah zaznělo, že před svatbou Kate rozplakala Meghan právě kvůli družičkám a pak ji jako omluvu poslala kytku. Teď to vypada trochu jinak.
brrr tak ale pozor, tady je malinko vztyceny prst smerem k Meghan. Inu,trocha kritiky ve vlastnich řadách bylo vzdycky prospesne
continuity ja si s dovolenim myslim,že Harry je proste blbec, nic hlubšího jako posttrauma bych v tom nehledala
stes to bylo k tomu, jak jste psali, že pochybujete o tom Afganistánu.
continuity ja to pochopila. Z me strany to byla ironii a nadsazka, ta rozbita hlava o psi misku bylo uz silny kafe ![]()
stes Já si myslím, že vona mu řekne, co tam tak má napsat. Bože ti musej vydělávat!
Karja no musej.....
, co jim zbejvá
A dneska dalsi detail. Harrymu omrznul penis. Tak to jsme ale museli vedet. To odchod z UK vyvsvetluje uplne.
Candance Neneeeeee ![]()
Candance to byla atmosféra v paláci až tak mrazivá?
Tak jsem si ten článek našla, a teda! Ať si o svých intimnostech každej zveřejňuje, co chce. Ale že ChcemeVícSoukromíAVšichniNaNásMěliNetaktníPoznámky Herry bude psát o tom, že jeho bratr je obřezanej... Tady se slovo "chucpe" docela hodí, řekla bych
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY