OliveOyl amen. Začíná mi připadat, ze mu v te hlavě někde něco přeskočilo, tohle už fakt není normální ![]()
VIP zjevy
Tak si Harry to soukromí představuje trochu jinak. :D Spíš mně přijde hrozný, že Diana byla proti obřezání obou princů a stejně jsou, tak jak to tam asi fungovalo.
Ježiš dejte někdo odkaz, ať nemusim googlit penis!
Trochu z jiného soudku, ale tohle je tak pekelně, až je mi z toho blivno.. nebo jsem uz příliš stara na to, abych to pochopila?
Káča Olivová.![]()

Dadoo Doufám, že to dítě vzadu je její!
Nijak mě to nepohoršuje, ale nemyslím, že by její performance byly všem hned jasné a srozumitelné, asi ke všemu bude potřeba vysvětlivky, aby to nevypadalo nakonec pouze jako vrtochy otužilé ženy středního věku.
Candance debil no. Mozna jeste slaby slovo.
Dadoo mě baví výraz té paní v červeném za hlavní aktérkou
, tu neznám a o jejím vystupování vůbec nic nevím, takže nehodnotím.
stested jsem jeste cetla storky o tom, ze William byl opily pred nebo na svatbe a Kate hazela ksicht, kdyz mela Meghan pujcit lesk na rty.
Dadoo
Nijak mě to nepohoršuje, ale nemyslím, že by její performance byly všem hned jasné a srozumitelné, asi ke všemu bude potřeba vysvětlivky, aby to nevypadalo nakonec pouze jako vrtochy otužilé ženy středního věku.
Mě to i s vysvětlivkami přijde jako vrtochy otužilé ženy středního věku.
A rozhodně bych to nechtěla vidět na živo. ![]()
Dadoo mě fascinuje, že si tímhle někdo zvládne vydělat peníze.
Pěkná potvora ta Kate. Za tohle bych ji fakt vyhlasila boj![]()
Ježiš dejte někdo odkaz, ať nemusim googlit penis!
No ty máš teda myšlenky, stačí zadat Harry omrzliny, ne?
Kan ona Sweet Potato doufala v obrazkovou dokumentaci
Candance před a po, mysliš?
Dadoo loni jsem byla v jednom privátním klubu v Praze na vystoupení.... no jak to popsat. paní byla nahá, recitovala básně (teda četla je z papíru)
to by nebylo tak hrozný, ale ona si v přestávkách mezi básněmi po sobě matlala takovej ten sliz, jak si s ním hrajou děti. Já byla jak Kelišová, s otevřenou hubou. Manžel se na ni dívat vůbec nemohl, dostával záchvaty smíchu
jako chápu, že umění nemá hranice, ale tohle bylo prostě divný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY