999 Já tam nejak marne hledam talent
A je mi jedno jestli stihla nebo tlusta. Schopnost sokovat a nemit zabrany ma kdekdo, proc zrovna ona uci na AVU, je pro me zahada. Plus teda ten rozhovor, to jsou strasny plky...sexekologie je zivotni postoj, ktery mi umoznuje zpracovat environmentalni zal. Treba predstavovat si sex s mraky...![]()
VIP zjevy
brrr Myslíš, že bude iReynek? ![]()
999 Já původně četla Musa. A říkám si, no hezkej plachej kluk, pravda trochu okoukanej už:-D. Aha!
999 já chci!
mirajo Sex s mraky mi přijde docela zajímavý
. Ono se to umění z různých důvodů posunulo úpně někam jinam, ale asi to není na výklad zde. Lidé jsou zaskočeni třeba i tím, proč je českou jedničkou art indexu Eva Koťátková, která má v současné době výstavu ve Veletržním paláci.
Karja Tak z něj je paf ženských taky dost :-).
Evaeva Já se tomu nebráním :-).
999 Aaa, nestraš. Chudák Reynek by se začal v hrobě obracet.
brrr Zatím může být v klidu, ještě na něj nevypršela práva :-).
To je hanebná pomluva!
Jinak ta historka je náhodou vtipná.
Jo ta historka je dobrá. Představuji si jak sedí Charles s Harrym u veřeře v Buckinghamském paláci a řeší omrzliny. :D Hlavně si to něčím namaž, moc na to nešahej a hlavně si to nedrápej! :D
Kan Píše nakonec o svém penisu, že. O bratrově, to by bylo hodně blbý.
Jenže holt je to člen královské rodiny, tam se o penisech hovořit nehodí. Kdyby to byla autobiografie třeba herce, nikdo by ani nemrkl.
Sweet Potato Jj, Charles mluví o omrzlým nosu a uších a Harry.. ehm o tom zbytku. Jo mají to v některých rodinách hodně těžký, tu komunikaci. :D
Sweet Potato No, trošku píše i o bratově, když zmiňuje tu obřízku ![]()
brrr Psala jsem jen o té polární výpravě, to mi přijde jako že si dokáže udělat legraci sám ze sebe.
To kolem obřízky už je jiná pohádka.
No a to, že nikoho nezajímalo, co chtěla Diana, to asi nikoho nepřekvapí. ![]()
Lilly_Ku Ted jsem precetla ty prispevky navazujici na ten clanek o Olivove a ja tam nikde nevidim, ze by se nekdo navazel to korpulentniho tela, vnimam to jako diskuzi o te performanci a o tom co tady lidi vnimaji jako umeni a co ne a jak to na ne pusobi.
Já teda zase dost koukám, kolik lidí (i mladých) je po té masírce Muchou, které se poslední dobou téměř nejde vyhnout, z něj úplně paf...
Myslíš Alfonse?
999 já ti nevím, mě je třeba Epopej děsně divná a nelíbí se mi, ta nahá paní mě neoslovuje, jsem ignorant?
Pokud je ten obrázek KO druh umění, budu raději nevědomá. Prostě je to nehezký, ale ja celkove nechapu tu potrebu fotit se nahá....krome potreby prachů, tam je to jasny.
Vilemina Epopej je totální jaktoříctslušněkdyžnechciříctsr.čka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my