Hezky zpívá?
Setare se určitě plete, to by přece na tak velkou lásku nestačilo ![]()
Šiš já si příště ty ruce asi radši ukousnu, než napíšu něco tak kontroverzního
![]()
klid ja teda ten provaz zas schovam;-))
Neee, jen holt bacha na potrefene husy (tedy az na tu oficialni) ![]()
A Unnamed
Tím hůř!![]()
Hele zas ty ataky na jejich nízký IQ a divení se že tam nemaj víc hrubek...tak jako to už je stejně blbý jako ty jejich socvýlevy...
Ten Řepkův výplod psala sama Blažková, ne?
Vim já? Tim se ale IQ taky neměří
Neni. Negeneralizuju, mluvim jen o Repkovi a o jeho gramatickych schopnostech si dovolim pochybovat na bazi tech par rozhovoru, co jsem s nim slysela.
Nereagovala jsem na to iq, tam jsem dočetla až později. Nerozčiluj se pořád:-)
Aha, jdu si dát hadr na hlavu no![]()
Já jsem holt daleká soudit, ani podle vyjadřovacích schopností nesoudím, obecně tvrdím, že polodebil to nedotáhne daleko ani jako fotbalista.
polodebil asi ne, ale pologramot lehce
O polodebilovi pises ty. Ja nesoudim, jen usuzuji. Je to muj nazor na jednotlivce, tak mi ho nech, jo?
Já bych tě to chtěla odnaučit, tak mě nech jo?![]()
Sorry, nazory na jednotlivce si utvarim sama, odnaucovat me netreba.
Tak ňák to i Tomáš řiká no, ještě žes toho buzeranta vynechala :-)
Aha no, tak to ukoncime, tohle pretahovani se me nebavi, nic noveho to neprinese a je to trochu otravne.
A jéje, tak abych měla poslední slovo, ty ses chytla jako potrefená husa, já jsem to myslela na diskuzi obecně, asi na tom něco bude
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.