Ty teplý jojo.
To je dobrý.
VIP zjevy
Kristelová na svém IG psala, že NEVAŘÍ. Jinak doufám, že po svém velkém vzoru V. Beckham nezačne taky navrhovat hadry!![]()
A úplně mimo téma, irituje mě za a) psaní česky bez diakritiky a za b) používání *ve sprostejch slovech. Jako když mapíše z*rd, každej ví, co to je, tak nechápu, proč to nenapíše celý, přijde si míň sprostej?
Ja te taky irituju? ![]()
![]()
Ja tez, ja pisu bez diskritiky od r. 2012, co jsem se registrovala na mp
Nevaří? Hm. Tak to bude mít jiný skrytý kvality... třeba jiskřivý intelekt ![]()
Ty vole ( Ounz ), zase vaření.
No tak dobře, beru to zpátky
irituje mě, když tak píšou lidi, co nemám ráda ![]()
Ja pisu bez diakritiky dvacet let, deset to ani jinak neslo. Nikdy jsem nemela pocitac s ceskym OS a klavesnici a pri psani s diakritikou (coz delam jen u osobnich oficialnich dokumentu, tedy malokdy) pak hadam pozici pismen s hacky. Na iPadu bych mohla prepnout, ale menit nic uz nebudu.
Takze sorry ![]()
Ale tak jistě, ale tak nějak si myslím, že Řepka nebude tenhle případ.
Jinak k tomu hejtu mě vyhecoval ten jeho projev tak celkově, takový to 'bububu sem velkej a silnej a nejlepší a rozbiju ti hubu' měla sem potřebu se vyhranit. Obecně mě to ZAS tak nevadí (zase mně se tu toleruje to moje 'sem') a ne že mi tu teď každej bude psát, že píše bez diakritiky a ať si trhnu nohou.,
zkuste přece jen ještě něco jinýho ![]()
Uplne se to sem bojim ted napsat, ale mozna dobre s*ka ![]()
(@Ounz promine ;)).
Srabe
Jasne, chapu. Mne prijde, ze uz dneska pise bez diakritiky kde kdo, ja to ani vlastne nevnimam.
Ten Repkuv vyplod mi k nemu sedi tak dokonale (no vlastne se divim, ze tam nema vic hrubek), ze me to ani nezveda ze zidle. Ty dva se proste nasli ![]()
Jinak Repkuv vyplod je zcela v souladu s moji predstavou, jak asi jeho projev vypada, ja jsem spokojena :D Novotnyho teda taky nemusim, ale s tou Erbovou mel mozna teda nakonec pravdu?!, to by mel TR zvazit. Jo a nekde jsem cetla, ze Kacka poradila Tomasovi, ze ma zacit navrhovat hadry, takze uz se neco pece - originalne se to pry bude jmenovat TR (s hackem, samozrejme!).
Mne teda kapku jo, sorry jako.
TŘ?
Jako bych to nerikala...
Já myslela, že Řepkovy socúčty spravuje Kristelová.
Jakože to nenapsal, protože to vlastně neumí? Tak to by dávalo smysl, to je ten důvod, proč si ji našel, umí psát!
no a priste si treba najde nejakou ktera umi psat i s hackama s carkama;-))
ja umim ale na telefonu se mi nechce:P esi me nemas rada tak..![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí