VIP zjevy
Anema Ty bláho, vousatý Charles.
Já nevím no, hledat se mi to nechce, ale co si pamatuju, tak Harry byl strašně ošklivý dítě, protože byl Charlesovi strašně podobný, naštěstí pro něj z toho vyrostl ![]()
Ignis vždycky byl hezší William a Harry nic moc. ale pak se to otočilo ;-)
barbucha ja to samozřejmě nemyslela vážně. Titul, majetek, dvě děti, "dokonalá " žena a ani to nestaci ke štěstí ![]()
martek01 no že jo? ![]()
![]()

luciole Au
luciole už jsem to viděla, přijde mi to vtipný. Ale dočetla jsem se, že je to rasismus. To by mě vůbec nenapadlo to tak vnímat. Vždyť ten vtip je úplně jinde.
luciole Za mě je to vševypovídající...
notna rasismus vsude vidi predevsim rasisti...jen si to nechteji priznat
Touché!!
Celeste Barber, kterou znáte jako komičku parodující sebeoslavné posty různých (Insta)celebrit, vypadá sama za sebe parádně.
dzizisketa Vypadá dobře. Co já nechápu je obliba tohoto materiálu, to je asi nějakej samet? Vždycky mi to přijde blbý a řeknu si že ty šaty v jiném materiálu by byly lepší.
Ona je normálně pěkná, jen v těch parodiích holt vystrkuje břicho a ksichtí se...
Mně se líbí materiál i barva. Jen pan manžel by si měl vzít jiný sako, tohle je divný.
dzizisketa mně se to asi spíš libi, tedy ty šaty, zrovna v ty cerveny je to takovy...pekny, no
dzizisketa to sú veľmi pekné šaty.
Já už si dlouho hlasitě myslím, že Žilková je kravka. Ale že až tak. ![]()
https://twitter.com/cerha/status/1615774245308465152?s=46&t=8r4aJANcgYnIlk07nt6a-A

Sweet Potato
Vůbec nechápu, že mi byla kdysi sympatická...nevíš, jak byla její rodina těžce perzekvována?
Garfie Urcite hrozne moc, nevzali ji na DAMU, nesmela nikde hrat a tak...
Jeste, ze Andy je tu, aby to napravil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY