rozarka Jo, to jo, je mi jich vlastně líto obou. A není mi sympatické to ventilování na veřejnosti, zvlášť tohle opakované.
VIP zjevy
clothilde ať závoj nebo mantila, může to vypadat o dost slušivěji než ta podivnost na hlavě paní Fialové.
Až bože, do AŽ Tyrol....hotovej KHB
Pleskači ze Supru se opravdu překonávají.
Ráno jsem četla, že Tori Sp. vypadá JAKO holčička a tuhle vypadala zrovna tak Žilková.
jsem ochotná věřit, že to M. nemyslela zle, ale prostě šlápla vedle. Ale pak bych o tom radši pomlčela.
No... jistě nikoho nepřekvapí, že si myslím pravej opak
Pokud někomu tak sebestřednýmu a nejdůležitějšímu a nejkrásnějšímu na celým světě přijde někdo pozdě na schůzku, dokážu si představit, jak to bere jako velké pokoření svého majestátu
a pozuráží provinilce, jak jen bude moct.
Jj, taky je mi ho líto a je mi teda o dost víc sympatičtější, než jeho bratr. Takovej rebel.
Úplně pro slzy nevidim. Jak jen by tomu chudákovi bylo líp v nějaký prostý chaloupce, ještě lépe kdyby vyrůstal ve slumu, tam mohl být šťastný...
barbucha Jen si poplač. Tady u nás se říká, že čím víc pláčeš, tím míň vyčuráš. :D
mitford sister no my jo vzali do Národního na Maryšu a on nás na sliz
A co jste mu udělali, že se vám takhle pomstil? ![]()
Ukňouraný rebel není rebel, ale ublížená fňukna. Rebel je hrdý.
Jo, přesně tak :-)
No tu Maryšu přece!
je pravda, že to byla TA Maryša, jak byla celou dobu ve spodním prádle..... ale sliz na sebe nemazala ![]()
Sweet Potato martek01 no tak to už je jasný ![]()
Kdysi tady Marge dostala strašnou čočku za to, že tipla Meghan na hraničářku. Ta neschopnost vidět a uznat vlastní chybu k téhle diagnóze neoddělitelně patří.
Tú čočku dostala odo mňa a nie preto, že by neodhadla diagnózu (to fakt posúdiť neviem), ale preto, že ya a) odhadovať verejne dg. kohokoľvek (včítane verejných postáv) je veľmi, veľmi nevhodné a za b) ešte to podala spôsobom "no jo, hraničiarka, to nemôže dobre dopadnúť", čo je ešte horšie.
Čo k dg. patrí a nepatrí, to sa môžu dohadovať laici (a tiež mi to nepríde úplne košer, ale budiž), ale z úst profíka bz také niečo vypadnúť proste nemalo.
Ako beriem, všetci sme len ľudia a stane sa, ale toto som fakt nevedela prehliadnuť, hlavne pre to b).
Zas je na co se těšit, Agáta chce svůj porod vysílat živě
slniecko já jsem uplne nevědomá....co znamena hraničiarka,hraničářka...puvodni vyznam asi Marge tim nemyslela. Neco jako přistěhovalec?
stes že má hraniční poruchu osobnosti.
Tabea aha, děkuju ![]()
Torrah to už měla v plánu její matka, svého času. Je fakt, že Agata jede často v jejích kolejích ![]()
Torrah Prosím ne!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my