Černá kočka tak on ten brexit prostě nebyl nejlepší nápad, co si budem povídat.
VIP zjevy
Candance Já na to včera klikla, musela jsem si to přečíst 2x, abych to pochopila.
Myslela jsem, že to bude něco o tom, jak je od začátku pronásledovali novináři....
zemřela Lisa Marie Presley...
včera jsem se koukala, jak byla na Zlatých Globech s Priscilou a normálně jsem nepoznala, která je která
martek01 Ty jo...to je mi líto, kolik jí bylo, kolem padesáti? :-(
Garfie 54
ale vypadala hrozně. no asi "podědila" po rodičích životní styl, tedy sex & drugs & alcohol
martek01 No jo, tak snad si aspoň užila! :-)
Černá kočka tak tomu verim, jen bych vinu okolem cirkusu hledala spis u pisalku. Tema samozrejme utvorila rodina,resp cast rodiny
Britský tisk/bulvár rozhodně nestranný nebyl od samého začátku. Ač Meghan nemusím, nepochybuju, že vždy byla terčem, zatímco zbytek královské rodiny je a byl hájený.
Sweet Potato já se v tom neorientuju a prd si pamatuju, ale nedostala Waity Katie kdysi taky svůj díl?
OliveOyl Asi ano, když ještě nebyla "jejich".
Dost dobře o tom myslím psali v tom článku na Enku, co jsem tu odemykala.
Černá kočka nedivím se. Upřímně, když tu na mě každý den čučí nějaká zpráva, co zas Harry vybalil, neklikám na to, jen si pomyslím něco o ublíženém ufňkánkovi. A přitom mi býval nejsympatičtější z té rodiny. Extra je nesleduju, jen co vidím v titulcích třeba na Seznamu, a i to mi stačí. Takže se Britům nedivím.
Já se jen divim, že ještě nikdo (znovu) nevytáh otázku otcovství... Mě pokaždý poslední dobou napadne, jak to asi celý bylo, když je Harry nejen tomu Jamesi Hewittovi podobnej, ale zjevně má i stejnou zálibu v literárních počinech, sestávajících z drbů, výmyslů a dehonestací - ne nadarmo Hewittovi říkali "Krysa". Ten teda šel ještě dál než Harry, anžto po vydání veledíla "Zamilovaná princezna" ještě nabídl k prodeji její milostný dopisy ![]()
Ráda bych věděla, jestli se Charles přece jen rozhodl k testu otcovství, nebo jestli byl rád že je rád a nehodlal nadále pokoušet štěstí (a veřejnou ostudu) ![]()
barbucha až se mu to hodí do krámu, vytáhne jí sám Harry![]()
To bych neřekla. Jediný, co je na něm zajímavý (a zpeněžitelný), je jeho původ (zatím nezpochybněnej).
Navíc už ho k ničemu ta rodina nepotřebuje, to skončilo narozením Williamových dětí ![]()
OliveOyl Asi ano, když ještě nebyla "jejich".
Bulvár šel po Kate i po svatbě. Ty nahé snímky z dovolené byly určitě už po svatbě. Akorát ona to ustála výborně. Teda na veřejnosti. A po svatbě zase všude psali, že její sestra je hezší a má hezčí zadek. Nebo teda aspoň já si to tak pamatuju. Na těch jejích akcích mě zajímají outfity, tak jsem ten bulvár a fotky projížděla hodně a měla jsem pocit, že zadek Pippy je všude.
Četla jsem dnes na irozhlasu, že Harry tou knihou chtěl odvyprávět svůj příběh podle sebe a jako vlastní boj proti bulváru a moc se mu to nepovedlo, jen ten bulvár živí. S tím bych souhlasila. Ona je asi fakt nejlepší strategie mlčet.
notna Jo, to s tou sestrou si taky pamatuju, že mi jí bylo úplně líto (obou teda), bylo to dost nepatřičný.
notna Jo, Pippin zadek taky pamatuju.
barbucha no ještě bude možná veselo.
Ja jsem se na tu svatbu dívala kdysi online na kolejích, Kate vystoupila z auta, ona ji nesla vlečku a já viděla ten Pippy zadek a taky mě to trklo, a nedivím se, že se o něm psalo:-D. V jaké míře se pak o něm psalo si ale už nepamatuju... Ale teď se mi ta Pippa nelíbí vůbec třebas.
Ten Harry je takovej Ňuńu, úsměv mu moc sluší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my