Sweet Potato Už jsem to napsala výše, tohle není na internetovou debatu. Na živou debatu to je :-).
To dejte vědět, pokud k tomu dojde. I to málo tady napsané bylo zajímavé.
Sweet Potato Už jsem to napsala výše, tohle není na internetovou debatu. Na živou debatu to je :-).
To dejte vědět, pokud k tomu dojde. I to málo tady napsané bylo zajímavé.
notna Dáme :-)
Dat tuhle osobu do VIP není úplně na miste
co tím citátem asi chtěla říct?! 
Kouzelné ![]()
Zas je na co se těšit, Agáta chce svůj porod vysílat živě
To bude asi v televizi Jaromíra Soukupa, co? Dítě Jaromíra Soukupa včetně komentáře Jaromíra Soukupa!
Tulipe trefné![]()
barbucha tak nějak. Chudák dítě Jaromíra Soukupa.
Tulipe to by mě teda fakt zajímalo, co si myslela, když to tam dávala :D
Torrah Ona už několikrát lkala, že lidi hledí na zevnějšek a nezajímá je, jaká je uvnitř.
Sweet Potato ja se divim, ze se divi ![]()
Sweet Potato no, mě to fakt radši nezajímá.
Sweet Potato jo aha takhle, tak to jsem nezaznamenala, já ji nesleduji. Přijde mi ale fakt praštěná. Dělá co nejvíc, aby vypadala jak vypadá, a pak lká že si nikdo nevšimne, jaká je uvnitř? Njn. Každý jsme nějaký.
Tulipe krása vesmírná nebo nesmírná![]()
barbucha jo a divat se na to bude akorat Jaromir Soukup Jaromira Soukupa, protoze tohle je bizar vsech bizaru.
A taky promarnena sance. To mohla delat casosberny dokument od souloz Jaromira Soukupa pres Tehotensky test Jaromira Soukupa, Ranni nevolnost JS...mohla to domyslet, samotny porod je trapas.
Měla by si Agáta vymyslet něco originálního, tohle je starý a nudný. Porod v přímém přenosu chtěla už před 20 lety Pergnerová. to bylo tehdy aspoň originální a provokativní.
Mluvila jsem tento týden s britským kolegou, který je velmi zdvořilý člověk, ale tentokrát se fakt neudržel a hrozně nadával na cirkus kolem královské rodiny, situaci v Británii označil za "a gigantic clusterfuck", aktuálně obrovské problémy v NHS,každý týden prý vyjde najevo nějaký případ kdy k někomu není schopná dorazit sanitka, obrovské čekací lhůty, takže část Britů začíná být z královské rodiny otrávená bez ohledu na to na čí straně je chyba, protože Britové mají vážné problémy a místo toho, aby královská rodina Brity spojovala, tak se řeší kdo komu co udělal.
Černá kočka tak tomu verim, jen bych vinu okolem cirkusu hledala spis u pisalku. Tema samozrejme utvorila rodina,resp cast rodiny
Černá kočka nedivím se. Upřímně, když tu na mě každý den čučí nějaká zpráva, co zas Harry vybalil, neklikám na to, jen si pomyslím něco o ublíženém ufňkánkovi. A přitom mi býval nejsympatičtější z té rodiny. Extra je nesleduju, jen co vidím v titulcích třeba na Seznamu, a i to mi stačí. Takže se Britům nedivím.
Torrah kdybys klikla, vedela bys, ze na 2.rande malem nestihli ani zavrit dvere.
stes Myslim, ze kdyby ty novinare Harry s Meghan porad nekrmily, nemaji o cem psat. Pro bulvar je to dobry business, ten se v tom bude patlat tak dlouho dokud to bude sypat. Kolega me prekvapil, myslela jsem, ze obyvatele UK takove skandaly vetsinou prechazeji maximalne pozdvednutym obocim, ale doba se zrejme zmenila, asi se na takove veci lidi divaji jinak kdyz jim tece do bot. Nekde jsem cetla ekonomicky vyhled, ze pokud jde o HDP na hlavu mely by Britanii predstihnout do roku 2030 i nektere zeme stredni Evropy, mezi nimi i CR (nepamatuju si zdroj tak tuhle posledni cast berte s rezervou).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.