Luna treba jak hrala pionyrskou vedouci v My vsichni skolou povinni?
VIP zjevy
baltik
šiš, to už jsem úplně milosrdně zapomněla. A proč to rovnou nehodí Babišovi? Aby si to u někoho nerozházela?
Garfie Otec byl člen Symfonického orchestru ČRo a jeho zdravé pískání s flétničkou bylo vyhlášené a velmi ceněné.
Garfie Asi si s Agátou nějak rozdělily role.
Sweet Potato Tak to se dalo čekat, když je Martin Stropnický ANO.
Kan Teď nevím, co se dalo čekat? Že Agáta volí B.? Nebo že ho Ž (Stropnickému natruc) nevolí?
Kan já mám pocit že jednou říkala že politiku doma moc ne protože se Stropnickým nesouladi. Ale ona je tedy ![]()
Sweet Potato Vyjadřuju se blbě. Žilková k druhému kolu voleb nejde a myslela jsem si, že v tom hraje roli Stropnický.
rysamona Je no, ale Stropnický chtěl přece taky kandidovat na Hrad.
Zpět k vip zjevům

Mermaid OMG! ![]()
Mermaid Je drobet desiva, ale zase respekt za to, ze zvladla takhle zhubnout. Cetla jsem, ze nejakejch 60 kilo.
Mermaid fuj to jsem se lekla...6o kilo dolů bude asi pomocí podvázanýho žaludku, možná že jí měli udělat i něco s mozkem. Když vyfoukne ještě ty pysky, má dole další 2 kila
stes právě ty pysky, to je něco tak hrozného...fakt nechápu, co ty holky k tomu vede takhle se pizdit
Mermaid kdo to je?
Tabea nejmladší Štiková
Za zhubnutí klobouk dolu, nicméně vypadá jako svoje vlastní babička.
nechtěla bych bejt u toho, když sundá ten korzet... kam až se vyrolujou ty prsa asi? ![]()
Mermaid Zrovna jsem to sem chtěla dát. Sama dává fotky upravené filtrem a pak jí někdo veme takhle
. To ve 26 nechceš. A ten dekolt se mi zdá taky v nepořádku
.
Titulek Charlotte Štiková zhubla neskutečných 60 kilo. Na večírku si ji pletli s Playmate.
Mermaid ja na to znovu fascinovane kouka, kazdej ma nejakou blbou fotku,ale takhle a tolik..26 let proboha. Prijde skoro tak oskliva jako Donatella a ta je hodne silnej kalibr.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my