VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Gatita
8582 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 11:36

Ja ted vidam vylepsene rty hodne casto, mnohem vic nez driv, asi jsou ted tyhle zakroky nejak v kurzu. Moc to nechapu, protoze to casto jsou dost hezke holky, ktere si tim akorat ubraly na krase

Offline Tabea
8005 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 12:45

Gatita já to u nás teď často vídám u prodavače v potravinách.

Offline Pinot Noir
29740 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 13:44

Gatita já taky. Donedávna jsem to znala jen z bulváru, ale poslední dobou potkávám takhle zohyzděné holky celkem často, i tady u nás na periferii. Myslím, že vždycky hrozně čumím, mně to přijde tak hnusné, že nemůžu odtrhnout oči.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2023 13:57

Pinot Noir zrovna teď jedna taková (asi) maminka vyzvedávala dítě na cvičení. Odbarvené vlasy, přifouknuté rty i prsa, místo řas smetáky, výstřih až k pupku a krátký kožíšek. Mezi těmi normálně oblečenými a vypadajícími matkami vypadala fakt jak z jiného vesmíru

Online Myrtila
5251 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 14:43

Pinot Noir Ja jsem takhle doslova cumela, a zaroven se snazila necumet, na skolnim srazu, kdyz tam prisla podobne dosti vylepsena jedna spoluzacka. Pritom je to takovy sportovni typ, ma krasnou postavu a celkove je a vzdycky byla velice hezka. Ale ten oblicej ted... Jinak teda moc vylepsenych lidi nepotkavam, asi je to u nas uz az moc velka periferie

Offline Sweet Potato
40073 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 14:55

Evaeva V jejím vesmíru je určitě obdivována.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2023 15:09

Sweet Potato ano, to nejspíš ano. Klidně to mohla být starší sestra nebo (mladší) teta. Tyhle typy vypadají dvacet let jako čtyřicítky.

Offline Gatita
8582 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 15:28

Pinot Noir ja si nejdriv myslela, ze to nejsou Cesky, casove ten zvyseny vyskyt tak nejak odpovidal zacatku valky. Ale ty, co jsem slysela hovorit, tak to Cesky byly, fakt to je asi hrozne in u nas tedka.

Offline Karja
44394 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 15:48

U nás na venkove to ještě není:-D, davam tomu třeba rok? 

To je stejný jak ty umělé nehty a napletene vlasy, je to hnusné objektivně, ale nějak si ty osoby co to nosí myslí, že je to fajn. Já jsem měla známou s těmi napichanymi rty, když to začínalo, takovej jen ten horní ret jak se jen nosil, a ještě moje doktorka to měla a to vypadalo na nich dobře. 

Offline letfenixa
10832 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 17:08

U nás sa tiež zvýšil počet žien s najmä prifuknutymi perami plus tie smetaky namiesto mihalnic.  Moja sesternica to dokonca robí a sama sebe je reklamou. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 17:44

Karja Ja mam kamaradku s upravama, navic ma nadvahu a strasne se kolem ni motaji chlapi, v nasem regionu to proste frci.

Offline Kokoska
34614 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 19:01

Hlasim vyskyt tri takovych krasavic na recepci naseho autoservisu. Popis sedi - umele rasy, umele poprsi, prifouknute rty. Vsechno evidentne chemicke blondyny, dlouhe vlasy na koncich cancourkovite. 

Offline Karja
44394 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 19:02

Luna Hele, asi i u nás, ten vkus mužů a žen je odlišný;-)

Offline pecka
6167 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 19:23

Mne mi písala kamarátka,  že bola po dlhšej dobe v Bratislave v nejakom nákupnom centre a bola úplne zdesená,  čo je to dnes za trend u mnohých žien. Dlhé rovné nadpájané  vlasy, ideálne ak vidno spoje,  umelé nechty, mihalnice, že Ťa skoro odfúkne, nafúknuté pery, že ak do nich pichneš,  majiteľka odletí ako prasknutý balón, make-upy,  ktoré menia ženy na niekoho iného, ... Všetky samozrejme spokojné samy si sebou a kamoška mala pocit, že prišla z inej planéty. 

Offline Karja
44394 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 19:35

pecka Odkud je? Jako mně kolikrát stačí vyjet do okresního města. Já vůbec nechápu, jak si ty ženy vytvoří ty hutné makeupy, víš jako ta plastiková pleť, ty večerní oči, obočí..... To je opravdu už vskutku jako namalované. Já to nechápu, kolik je to tak času, kolik vrstev......

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 19:44

pecka Já jsem se přesně z tohoto důvodu musela držet, abych se nerozesmála, když jsem vlezla předevčírem večer do Zary v Praze Na Příkopě, byla v tu chvíli plná holek, který bych tipla věkem fakt tak na přelom střední školy a vejšky max, a všechny měly napíchnutý rty, ale fakt všechny, to bylo úplně bizarní, všude kolem ty naducaný horní rtíky, vůbec mně nešlo se zasoustředit na hadry :)) 

Offline Mha
příspěvků moje polička 26. ledna 2023 19:48

Karoleena Karja

Jen počkejte, až se to zlomí a budou v módě úzké rty

To bude velké okrajování... 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 20:00

Mha Nebo velke nosy. zas vsici poleti do Iranu...

Offline Mha
příspěvků moje polička 26. ledna 2023 20:07

Luna

A my dvě budeme in!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 20:10

Potkala jsem slečnu a měla vyčesané obočí, je to teď nějaký trend - fluffy brow, nebo tak nějak. Chudáci ti, co maj vytrhanou linku a nebo tetování bez chlupů.