Já asi žiju na jiné planetě než vy, mně naopak poslední dobou připadá, že všude vidím neupravené lidi v ošklivých volných hadrech
aale je fakt, že jsou to většinou puberťačky a celkově spíš mladé holky
VIP zjevy
Mha To nevim, ja in byt asi nechci, zakladam si na svem nemainstreamovem vzhledu.![]()
Takhle si to sako zamejslela? Lama_z_Lana Myslíš, že tohle je ten správnej efekt?
Mha To nevim, ja in byt asi nechci, zakladam si na svem nemainstreamovem vzhledu.
Tak to já zase na své laskavé a trpělivé povaze. Ale furt nic![]()
To ztopořené obočí jsem taky potkala. Přišlo mi to jako roztomilý výstřelek. Ale nositelka vypadala spíš než přitažlivě, tak vyděšeně.
Mha a co nic?![]()
![]()
Třeba nějaký výhody z toho![]()
Nebo druhá možnost je, že jsem toho kýženého stavu nedosáhla.
Tak bych to viděla spíš na ty plastiky. Pro mou práci by byla ideální taková žena v okýnku:

Všimli jste si těch úzkých rtů?
Karja Ja tomu furt nerozumim, asi jsem moc krasna nebo co![]()
Mam znamou. 50 plus. Kulatej oblicej a par kilo navic. Takze vyzehlena od prirody. Z niceho nic priserny smetaky misto řas, nahozeny oboci, prifouknuty rty s permant. rtenkou. Des bes. Ale top hlaska je, kdyz jsem nekde rekla, že se rano zdrzuju licenim cca 10 minut, tak rekla,ze se to ona nemusi, pac se nemaluje. To jsme sli do kolen
Mha Kéž se toho dožiju!
stes To mi připomnělo, jak jsem na střední dostala o německé konverzaci od učitele otázku, jak dlouho se ráno maluju! Mi to přišlo takové dehonestující mě! Jako nikdo se mě asi od té doby nezeptal, neříkám, že to neříkám, ale když sama chci:-D.
Karja ou maaj...
Lama_z_Lana Ještě by sis k tomu musela koupit šátek!
Karja mne tyhle info prijde hloupa taky,pokud se nekdo zepta, nemam problem jim tu info poskytnout. Jinak mi to pride stejne nevycvalany ,zbytecny a hloupý jako dotaz kolik beres a jak často spolu mate sex.
stes Na to se mě naštěstí ten třídní neptal, ale mohla jsem se ho zeptat, jak dlouho se ráno vypravuje on, pokud má i sex:-D
Karja kamoška nežije v Ba, takže u nich je menšia hustota takýchto krások na m2 :)
Mne je častokrát smutno, keď stretávam ženy, častokrát teda ešte mladé dievčatá, ktoré si takto samy sebe "škodia ". Od tohto je to (podľa mňa) len krôčik k rôznym estetickým zákrokom, ktorým postupne nevedia povedať "nie". Potom nám po uliciach chodí mnoho plastových "krások ", ktoré sú častokrát ako cez kopirák. Ešteže sú medzi nami ženy ako napr.Luna :)
To neucesane obočie mi pôsobí fyzickú bolesť.
Potom nám po uliciach chodí mnoho plastových "krások ", ktoré sú častokrát ako cez kopirák.
Jo, mně taky připadaj všechny stejný. A když si k tomu připočtu, že se i stejně chovaj (např. neustálý pročesávání blond vlasů prstama) a stejně tvářej (to jest naprosto bez výrazu anžto jednak pro botox a jiný úpravy ani nemůžou, a druhak by jim naskočily, ó hrůzo, vrásky!), tak mám kolikrát pocit, že sem mimozemšťani vyslali nějakou úderku robotů jednoho vzoru...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025