Když jsme letěli z Istanbulu, bylo na letišti strašně moc mladých chlapů s obvázanou nebo i zkrvavenou hlavou. Říkali jsme si, jestli třeba byli někde na transplantaci vlasů. nevím teda, jak se to dělá, vypadali jak skalpovaní.
VIP zjevy
Takhle si to sako zamejslela? Lama_z_Lana Myslíš, že tohle je ten správnej efekt?
Pták ohnivák! ![]()
pecka letfenixa přesně.
Občas taky říkám, že mě te škaredý věci až fyzicky bolí.
Vedle jsem dostala drobný hejt, jak nenechám dceru ostříhat podle jejího přání. Čti: tak, aby reálně vypadala mnohem hůř. Takže kuk sem, a teď si představte, že se vám dcerka zohyzdí třeba bezva rtíky, smetáky, drápky (toto u nás naštěstí nehrozí) a vy to vezmete jako její svobodné vyjádření názoru na vzhled..? ![]()
PavlenaJenže co jinýho s tím, než to tak vzít? 24 hod. pod dohledem člověk ty děti už nemá. A osobně se s ní raději domluvím, než aby se stříhala, píchala uši či tetovala sama s kamarádkama na školním wc
Ty přifouklý rty apod mě taky děsí, taky mě napadlo, jestli se dcera taky nebude chtít tak zohyzdit. Ale kromě snahy o tom mluvit, nevím, co jiného s tím.
Pavlena no ale tam šlo právě o to, že jsou to jen vlasy, tj. nic nevratného, ne?
Pavlena A máš moc hodnou dceru, když tě poslechne. U nás už se vedou debaty na téma právo na rozhodnování o vlastním těle. Jsem šťastná, že jsme došli k vzájemné dohodě, že trvalé zásahy jako např tetování NE! A to tomu předcházela ještě obrovská debata a definování, proč je tetování považováno za trvalé, když jde odstanit laserem ![]()
notna můj povzdech byla frustrace z toho, že jsme se taky o úpravě zevnějšku domlouvaly. a mluvily. a hodně. ![]()
Pinot Noir tak smetáky odděláš velmi snadno, napletený vlasy také, drápky dtto a výplně jdou rozpustit, tetování odstranit laserem, výplně prsou vyndat.. Přijde mi, že všechno krom vlasů změníš vlastně okamžitě. (no ty prsa s nějakou rekonvalescencí) ![]()
Pavlena Moje dcera by ti řekla, že na holou hlavu si může pořídit paruku, když jí to nebude vyhovovat
No, je to teď sranda, ta puberta.
Pavlena operaci prsou považuju za trošku větší zásah než ostříhání vlasů.
Evaeva tak to samozřejmě. jen že je to také vratné, když jdem do extrému.. ![]()
Kokoska Istanbul je tím vyhlášenej. Zuby a vlasy
Pavlena jasně. Ale tak dokud rebeluje s vlasy, tak je to dobré.
notna A proč nechceš dovolit tetování? U nás byla volba dárku mezi tetováním a seskokem v tandemu, jo a ještě teda chtěl detektor, děda má nějaký pozemky, tak na to šmejdění. Tetování nám s manželem přišlo jako nejbezpečnější. :D
Kan Dobře jste udělali, radši tetování než detektor!
brrr Já si ale vůbec nedělám iluze, že na něj časem taky nedojde. ![]()
Kan Promiň, já jsem na to docela háklivá, tak upozorňuju, že chození s detektorem za účelem hledání "pokladů" je nelegální
brrr i na svém?
Evaeva I na svém.
brrr aha, to by mě nenapadlo. Zajímavé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my