brrr No tak já si stejně myslím, že o nějaké poklady nejde, spíš tak závlačka, kterou děda vytrousil při orání. Mám spíš strach z munice, protože z vyprávění víme, že se tady na konci druhé světové němci zbavovali zbraní. A v poslední řadě, že pozemek je mého táty, takže svolení majitele má v kapse. :D
VIP zjevy
Svolení majitele je irelevantní, na detektory se uplatňuje památkový zákon.
Hele a nějaký odkaz na ten zákon, který zakazuje používat detektor na hledání závlačky na vlastním pozemku nemáte?
Jo, závlačka nebo klíče, o kterých víš, že jsi je ztratila, je tak jediné, na co detektor použít.
Kan Už se to tu probíralo poměrně nedávno. Až se večer dostanu k pc, pošlu odkaz.
brrr Huste, to jsem nevěděla, moji přátelé to mají a kamarádka má nějaké štěstí, ta na to sáhne jednou za rok a má zlatý zuby. Co je to ta závlačka?
U nas je to tiez zakazane. Otec si raz detektor kdesi pozical, lebo stratil stary rodinny pecatny prsten. Ale nenasiel ho
. Bola to jedina vec, ktoru si vzal z dedicstva rodinnych pokladov na pamiatku.
Když jsme letěli z Istanbulu, bylo na letišti strašně moc mladých chlapů s obvázanou nebo i zkrvavenou hlavou. Říkali jsme si, jestli třeba byli někde na transplantaci vlasů. nevím teda, jak se to dělá, vypadali jak skalpovaní.
to dost možná byli. Nedavno jsem něco o tom viděla tady v televizi, že si muži jezdí pro vlasy do Turecka a pak jsou z toho provedení nešťastní.
no to je fakt zajímavý s těma muzskejma vlasama. Hlavně pak letět s obinadlem zpatky![]()
Tabea jo do turecka se pro nastrel jezdí uz dlouho
V tom pořadu účinkoval i Harald Glöööckler, ten by si teda určitě mohl dovolit zákrok i v DE. Oni mu teda myslím i ty vlasy nastrikavali barvou. ![]()
Se nedivim. Nechápu proč jezdit za čímkoliv takovým do Turecka (jakože celosvětově proslulým svou všeobecnou kvalitou
). Asi to bude levný, jako ty zaručeně pravý značkový kabelky? ![]()
Tohle je taky dobrá přehazovačka ![]()
brrr takže ty rezavý plechovky co sambo našel s detektorem někde bunkru musí hlásit? Komu? ![]()
Karja nektery ani to obinadlo nemeli, takovy jako Sam Hawkens look, kdyz mu spadla paruka ![]()
notna A proč nechceš dovolit tetování? U nás byla volba dárku mezi tetováním a seskokem v tandemu, jo a ještě teda chtěl detektor, děda má nějaký pozemky, tak na to šmejdění. Tetování nám s manželem přišlo jako nejbezpečnější. :D
Protože mi to nepřijde ve 13 vůbec vhodný si téměř trvale označkovat tělo.
notna Ach ták, no tak za pět let.
notna Ve 13 je to fakt brzo.
Ale nechci strašit, starší dcera měla sama od sebe odjakživa jasno, že tetování je fuj, je jí 19 a už má dvě. ![]()
Sweet Potato tak to R. se od pěti let těší, jak se nechá tetovat. Siren heady po celém těle samozřejmě. Informace, že to bolí, s ním teda zacloumala, ale vzhledem k tomu, že je přesvědčen, že dospělého nic bolet nemůže, zůstává ve stavu těšení se. Doufám, že za deset let už to bude zcela out. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025