VIP zjevy
Kan Omlouvám se za zpoždění, mj. způsobené tím, že jsem zapomněla, v kterém vlákně jsme e o detektorech bavily.
Tady je dokaz na informační leták ARÚ Brno a tady je celá stránka i s odkazy na zákony.
JankaM Sambo by to primárně neměl dělat, když už mu to nedá (já tu touhu po pokladech naprosto chápu), měl by se domluvit s archelogem z nejbližšího muzea.
brrr Díky, sice se to všechno týká hlavně archeologických nálezů, což není náš případ, ale děkuji.
Kan No, vyloženě se tam píše, že co je a není archeologický nález musí posoudit odborník. Jasně, že součástky od traktoru to nejsou, ale je nutné si uvědomit, že archeologie se netýká jen předmětů několik set až tisíc let starých. Archeologie se zabývá i obdobím po druhé světové válce, to si moc lidí neuvědomuje.
brrr Ok a když tu část tažného zařízení tedy najdu a nechám posoudit odborníkem, jak dlouho to posouzení asi trvá a kolik to stojí? Já o tom nic nevím, tak se ptám.
Kan Je to samozřejmě zdarma a trvá to chvíli, záleží, jak má dotyčný čas.
brrr Díky.
Jako ona to žádná VIP není, jen bývalka nějakého bijce MMA Procházky, ale teda sexy právnička? 34 let?

999 sexy pravnicky maji smulu, ze musi byt sexy. Zrovna jsem koukala na Veresovou, ktera mi vzdycky prisla strasne hezka, ale je uz jen cim dal tim vic sexy.
Gatita A to ani právo nikdy nedělala :-).
999 34 pred 15 lety tak ne? hi
Ti bijci mají všichni dost podobnej vkus řekla bych. To od těch ran do hlavy? ![]()
999 Chudák paní nemá tričko ![]()
Aranel to nemá schválně, je jí horko - to víš, návaly ![]()
SunEclipse Jaký návaly, je to sexy právnička 34 let!
Aranel Tak ledaže už by byla 34let právničkou, to by pak měnilo situaci ![]()
999
Ti bijci mají všichni dost podobnej vkus řekla bych. To od těch ran do hlavy?
Ani bych neřekla, vždyt jednoho klofla Lucka Vondráčková, a ta má do těhle ženskeskejch přifoukanejch ruzně po těle dost daleko:-D
Tak tu mám spojenou s hokejistama nebo tak nějak podobně
má někoho novýho? Jsem zjevně sto let za vopicema!
barbucha absolutně nechápu, jaká ty čteš periodika!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025