Pinot Noir budeme ho někam strouhat? ![]()
VIP zjevy
Kan Nebylo-li. I tak to bylo divné. Jak se teď tomu člověku podívám do očí? ![]()
Sweet Potato Mně se včera zdálo o Ianu Gillanovi, povídali jsme si o černobílé fotografii a on při tom seděl na záchodě. Taky jsem měla problém podívat se mu do očí!
Sweet Potato Mne se v patek zdalo o generalovi. Jako to ono tam nebylo, ale stejne mi chvilku prislo blby koukat na vysledky voleb :-D.
Sweet Potato s usmevem?![]()
Sweet Potato podle toho, jak byl sen odvážnej, tak si dávej pozor, abys mu koukala jen do očí ![]()
Sweet Potato Mne se v patek zdalo o generalovi. Jako to ono tam nebylo, ale stejne mi chvilku prislo blby koukat na vysledky voleb :-D.
Ježíš mne včera taky, dokonce byl jen v trenkach ... ale nic erotickými, přišel k nám domu dělat nejakej rozhovor (???) ![]()
MP Meri Tak ja se uklidnuju, ze je to furt lepsi, nez kdyby se mi zdalo o Babisovi nebo nedejboze o Zemanovi :-D.
Kan Nebylo-li. I tak to bylo divné. Jak se teď tomu člověku podívám do očí?
To je jasný, máš děvče zanedbanou nějakou potřebu a potřebuješ knížku! Marta Helingerová: Sny jako zdroj sebepoznání. To, že se mu nemůžeš podívat do očí je horší jak sen samotný.
VariPřesně :-) Mně se na sobotu zdálo, že píšu Babišovi projev po prohraných volbách :-D
Kan Abych tě tou knížkou neflákla, milé děvče! ![]()
Heidi (49) má zajíčka (33). Tak to bych teda radši generála, ani řízek by mít nemusel :-). 
999 tak jestli zakládáme novou anketu, tak já ani generála, ale ani tohohle zajíce ![]()
999 pri prvom pohľade som si myslela ze je to Zdenek Troška s prifarbenymi vlasmi. ![]()
999 Já nemůžu vousatý, takže nic.
Ounz Tak já taky nejsem úplně na šediny, ale v tomhle souboji by teda generál vyhrál :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025