Kan Já jo :-).
VIP zjevy
999 Já si občas když vidím jejich fotku nějak řeknu, že on ji měl třeba v 15 někde na plakátu doma v pokojíčku, prohlížel ji v casacich a teď ji má.
Nelíbí se mi ani jeden, ale co myslíte půjde generál na víčka? Já nad tím premejslim už dobrejch 14 dní, když ho vidím.
nezačíná se ta Heidi podobat Darince?
999 Jako generál lepší, ale umím si představit, že by si mne tenhle získal.
Karja Ježíš, já taky :-).
Sweet Potato Jojo, my se ségrou říkáme, že by nás už dokázal sbalit vzhledově téměř jakýkoliv chlap jakéhokoliv věku, kdyby věděl jak na to a fakt se snažil:-D.
999 Nad těma víčkama? Děkuju moc, já si už říkala že jsem úplně povrchní a blbá, ale vždycky mi tak proběhne hlavou, kdy asi půjde, proč nešel dřív a jak bude vypadat:-D
Sweet Potato Nechám ti ho :-).
Karja No jasně, víčka. Ale kdyby si je nechal udělat před volbám, tak to na něj vytáhnou.
Karja na ty víčka jsem taky myslela, ale v opačném smyslu: podle mě jsou takhle právě super... po úpravě by to působilo divně, tak jako vykastrovaně ![]()
Ad víčka... taky mě to vždy napadne, že je zralý na korekci. Ale dodává mu to jisté charizma, i ten lev v jeho znaku má takové oči :-)
General me teda fakt nebere, ty oci me odrazujou. Bezne navic sedivy chlapy s knirem/vousama fakt muzu, ale tady teda ne. To radsi zajice od Heidi.
Generál je dobrý jak je.
Zajíc od Heidi fakt ne, generál teda hodně jo. U mě dělá obrovský rozdíl mezi plnovousem divokým a perfektně zastrizeným. No a generálův hlas a hlavně charisma. A dlouhý vlasy u chlapa většinou taky nic moc, to odpustím Thórovi, ale tomuhle zajícovi asi nee.
Sweet Potato Jojo, my se ségrou říkáme, že by nás už dokázal sbalit vzhledově téměř jakýkoliv chlap jakéhokoliv věku, kdyby věděl jak na to a fakt se snažil:-D.
dostala jsem škytavku z toho, jak mě to rozesmálo, dík ![]()
rozarka To jsem ráda!
RoSa No já jsem si spíš říkala, jestli to už není moc, že jako už musí mít zorné pole trochu zmenšené. Esteticky mě to vůbec nepobuřuje a před 5 lety, když jsem nevěděla, že nějaká taková podobná a velmi běžná uprava je, tak by mě to ani nenapadlo. To mám z toho, s kým se vídám!
Karja Já jsem úplnej kosmetickej mimoň a teď to vidim![]()
.
Půjde generál na víčka? A já přemýšlím na kterých víčkách je prezident![]()
![]()
Renusatko Promiň no!
Vy byste furt všechny ořezávaly, upravovaly a předělávaly. Pak se tu můžeme divit, že jsou holky přifouknuté už na střední škole. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025