Pinot Noir Tak ty víčka se dělají zdravotně, já to nemyslela vůbec esteticky a myslím, že většina žen to tak u něj vidí, že dobrý. Naopak jestli by mu to neuškodilo.
VIP zjevy
Karja jj víčka zdravotně plus ostříhat/prostříhat ... viz Clooney ![]()
Karja jezis diky, ze nejsem sama divna, taky na to myslum, kdyz ho vidim, jedtli uz ho to neomezuje v rozhledu a jesli by to cesi dali, kdyby sel na plastiku pred volbama
Renusatko ja jsem si zadnejch vicek taky nevsimla. Ja to vubec nevidim, tyhle veci. Ani treba oci, kdyby ses me zeptala, jakou barvu oci maj lidi, co denne vidam, tak nedam nikoho
Ad generálova víčka.....taky mě to několikrát napadlo, ale on je spadlé měl už v roce 1983 :-) A myslím, že by mu to naprosto změnilo výraz obličeje, asi jako když byla na víčka Renée Zellweger a pak ji nikdo nepoznal.
LadyMary Tady má víčka přesně jako já! Ty jo, už bych se měla taky dokopat.
Karja Já jsem úplnej kosmetickej mimoň a teď to vidim
.
Půjde generál na víčka? A já přemýšlím na kterých víčkách je prezident
![]()
LadyMary aa ta fotka z mladi me utvrdila ze na vojcly nejsem v zadnym veku![]()
ovsem ten medvidek od Heidi taky ani omylem
Karja na ty víčka jsem taky myslela, ale v opačném smyslu: podle mě jsou takhle právě super... po úpravě by to působilo divně, tak jako vykastrovaně
Naprosto souhlasím, navíc by to bylo - teď když už ho všichni znaj i s víčkama - dost trapný, najednou jít na plastiku.
Žádná víčka nevidim. Možná musim na víčka?![]()
Po svoji zkušenosti spis tipuju, ze nepujde. Musel by si vzít minimálně 3 tejdny dovolenou, než by mohl mezi lidi (pokud by to nechtěl vysvětlovat kazdymu na potkání
).
Novou hračku Klumky bych možná vzala, na dlouhý vlasy mě utáhlo nemálo nápadníků včetně milostpána
- ale fousy dolů a hned!!
Něco jako sbírka víček z Terapie masem?
A řadím se do týmu "víčka nevnímám, zdravotní důvody chápu"
barbucha Neee, to by byl z medvěda knedlik!
Pan Klaus byl taky na víčkách. :D
Já si teda myslím, že Pavla nějaký víčka vůbec netankujou. A je to jeho velmi výrazný rys, jen ať si je nechá, mě se to líbí moc.
andulka01
Mně se to na něm taky líbí. A upřímně, vlastně to ani na nikom nevidím, kromě sebe!
Co víčka, mně fascinují Pavlovy vlasy. Barva a hustota.
Tyjo, doufám že vidí dobře a na žádnou úpravu nepůjde. Mně se teda líbí, a to fakt moc.
Pořád se z toho nemůžu vzpamatovat, že máme tak pěknýho a reprezentativního prezidenta i premiéra, s kultivovaným projevem a v padnoucím oblečení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025