barbucha Prej se mu Lucka vždycky líbila v těch klipech a její písničky, když byl malej:-D. Je to hezký.
VIP zjevy
Žádný, a pak mi to chybí ![]()
barbuchaNeboj, já to sleduju za celou republiku!
Karja Ještě, že tě máme :-D, taky jsem netušila, že "Lucka" má někoho nového a jak pěkně se jí vyznal - taková dětská láska
.
whiskas Jj, ale já ji fandim! Taky bych ve 40 když zůstanu sama s dětma brala zajíce!
Karja Zajíc může mít svý pozitiva i bez dětí!
Karja Chápu ... její věc. Ale za mě už je ten věkový rozdíl poněkud příliš. Ale pokud je to těší, není co řešit.
Zina Samozřejmě, špatně jsem se vyjádřila:-D
Karja Hele zajíc celkem fajn, ale je to únavný, oni maj strašný energie - tím myslím životní energie, furt něco dělaj, furt někde lítaj, skoro nemusej spát a jednu to pak přestane bavit ![]()
Karja Nejlepší jsou stejně vždycky ty "zkratky" v těch odkazech. Vztah-mma-hory-spindl-romantika ![]()
andulka01 asi jak který;-)
andulka01 No jo, platí to i opačně! Teď máme jednoho blízkýho padesátníka, co si upletl dítě s čerstvou třicítkou a není to úplně dobrý, není.
On je docela aktivní, hodně rád cestuje, ale stejně je úplně vidět, jak se to láme, má rád svůj klid, teď si koupil chalupu, sice v zahraničí, ale stejně, nejraději by už byl jenom tam....a na ní je úplně vidět, jak ji to cuká, kam vyrazit, co podniknout...jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet.
Garfie Ale zas spousty párů to nějak zvládne. Jen teda u LV a bijce mi to přijde už strašně velkej rozdíl.
andulka01 Jo, to mně taky, navíc teda se přiznám, že mě to u ní trochu překvapilo, myslela jsem, že by lovila v jiných vodách! :-) Ale tak třeba s tím nepočítá až do hrobu...
Garfie Jako jo, pořídit si ho na chvíli pro radost, proč ne. Aspoň zase bude co číst a kometovat.
Karja Na to zapomeň, ty dopadneš jak já, nikdy sama nebudeš.
A to ani o víkendu![]()
andulka01Nemají ten rozdíl nějak stejně jako Vendula Pizingerová s mužem? Ti už jsou spolu docela dlouho.
Chápu, proč se líbí zajíc starší ženě. Ale zajímalo by mě, co se těm zajícům líbí na starší. Myslím dlouhodobě na vztah, ne jen povyražení. Asi mám zdeformované myšlení dobou, ale mě by furt napadalo, jestli se mu fakt líbím. I zachovalá 40 - 50 prostě to tělo dvacítky mít nebude.
notna Třeba nejde jen o tělo. ![]()
notna Netuším, ale určitě je spousta párů, které to mají v pohodě. A vztah není jen o těle, mohou imponovat zkušenosti, rozhled, naopak i ta životní energie a optimismus. Určitě i normální chemie a láska mezi nimi, vůbec to nezatracuji. Jde mi spíš o to intelektuálno, zachovalá 40 může mít tělo v pohodě, toho si chlap ani nemusí všimnout, že to není jak u 20.
Konkrétně v tomto případě mi 24 let u chlapa přijde strašně málo, když si vzpomenu jaký já byla hrozný tele v tom věku.
Garfie Máš pravdu. I mma bijec si může číst Vergilia. To jen já jsem povrchní a myslím jen na to fyzično ![]()
Asi to vyznělo blbě, jak jsem to napsala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025