Kan Mně teda 43 a 30 přijde tak nějak v pohodě. Však kdyby to bylo opačné tak je to v pohodě. V bývalé práci si jedna holka 30leta nabrnkla chlapa se školníma dětma, nevím zda je měl ve vyhradni péči nebo byl vdovec (protože ona se tím nic nechlubila), ale ona za chvíli v podstatě ty děti vodila do školy, vařila večeře, dělala jim nákupy co potřebovaly atp. No to jsem si říkala ty bláho....ale stát se to naopak chlapovi,že má starší ženu s dětma a ještě se o ně stará, tak to by bylo teprve drama:-D. Je to strašné nespravedlivý vůči ženám, i to 53 a 28 by se určitě opačne neschovali:-D
VIP zjevy
Karja můj bývalý to tak měl. Nabrknul si ženu s dvěma dětma a normálně se o ně staral, ale on ty děti nemohl mít a jejich tatínek byl vrcholový manažér v jedné pojišťovně a asi na ně moc času neměl.
Mám kamaráda, co si taky našel ženskou s dvěma dětma, třetí mají společné a o deti normálně pečuje, během COVIDu byl doma a jeho žena chodila do práce, to jim vařil, bere je na víkendy.
Nikdo nic neřešil, podle mě je to akorát takové klišé, ale jde se to běžně. Akorát jsou to víceméně rovesníce.
continuity No, já si myslim, že ty "rovesníce" je podstatná věc v tom, že nikdo nic neřešil. Kdyby ty ženy byly nějak výrazněji starší, už byl tam nějaký divení se bylo!
andulka01 Garfie Karja za me je vztah realistickej v limitu minus 10 (v ramci ok vyspelosti) a plus 5 (spis min vetsinou). Zalezi i na nature zeny, imho a na zivotnim stylu, nekomu vyhovuji mladsi partneri i proto, ze treba nema deti a ma aktivnejsi zivot (dosad podle libosti). Inteligence bejaka prirozena bud je nebo neni imho, zkusenosti to pak uz formuji dal. To ze si nejaka soudruzka nabrnkne mladsiho, aby si honila ego je vec jina samozrejme. Pritel je o 6 let mladsi, je to super, vek teda podstatnou roli vubec nehraje, je to o tom, ze si vyborne sedneme.
Karjaspis se řeší ten věk než starání se o její děti si myslím.
A to je prostě dílem příroda, když si tricitka najde styricatnika, může s ním mít děti kolik chce, obráceně to už takova sranda nebude a to ten věkový rozdil není nijak brutální. Pokud teda předpokládáme, že chlap schopen kvalitně se postarat o vyžené děti by taky chtěl děti svoje.
Karja můj bývalý to tak měl. Nabrknul si ženu s dvěma dětma a normálně se o ně staral, ale on ty děti nemohl mít a jejich tatínek byl vrcholový manažér v jedné pojišťovně a asi na ně moc času neměl.
Mám kamaráda, co si taky našel ženskou s dvěma dětma, třetí mají společné a o deti normálně pečuje, během COVIDu byl doma a jeho žena chodila do práce, to jim vařil, bere je na víkendy.
Nikdo nic neřešil, podle mě je to akorát takové klišé, ale jde se to běžně. Akorát jsou to víceméně rovesníce.
Na tom není nic zvláštního... milostpán se taky staral o moje děti, když jsem ještě musela odjíždět na týden/dva/tři... svoje teda nemá a nikdy nechtěl (dokud nepoznal mě, ale to už jsem zas nechtěla já
). To je přece přirozený, když jsou jedna rodina ![]()
A do zjevů... doufám že už brzo na některý budem moct navždy zapomenout, ale nedá mi to: ta ženská, takto ještě paní prezidentová, je o 6 let mladší než já, ale oblíká se snad ze zásob domova důchodců! Ty kalhoty! a bačkoroidní boty! a kabát vysloveně slušivej ![]()

Karja můj synovec 31, svoje děti nechce. Našel si starší přitelkyni, ta má dvě holky, teď mají 10 a 14 a všichni jsou spokojeni. Jde o to, jak dlouho to vydrží. Nedávno se přiznal, že ji rozvedl a sám se rozešel s přitelkyní těsně před svatbou, tak snad to bude navždy.
barbucha A ten pán s okopanejma a špinavejma botama mezi paní Zemanovou a paní Babišovou je kdo? Paní Zemanová je trošku demode, ale žádná hrůza.
barbucha ten pán vpravo k nim vůbec nepatří, co? :D
OliveOyl ten zase jen tak stojí ve frontě ![]()
Zemanová je taková tetka, ale největší osypky mám stejně z Aleny. Tváří se jak milius, ale hajzlovství jí stejně kouká z očí.
Pinot Noir presne to ma napadlo pri pohľade na fotku. Pani Zemanova mi pride uplne rezignovana, myslim ze sa teší az jej muz nebude uz vo funkcii. A Schillerova má pekný kabat.
Pinot Noir Alena je pro mě taková Dolores Umbridge
barbucha a já si zas říkala, jak je to lepší, když ten oblek pod něco schová :D
Taky si odjakživa myslím, že to musí bejt strašně zlovolná osoba.
OliveOyl dolores! To je přesný! I s tim 'drahoušku'
Kvůli vám se mi dneska zdálo o zajíčkovi! ![]()
Sweet Potato doufám, že velikonočním. Od Lindtu. ![]()
Sweet Potato tak to je pozitivni ne?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025