andulka01 Tohle je pro mne top fotka.
PS: Je nám asi jasné, že kdyby nevypadal, jak vypadá, tak by dost možná nevyhrál?
ty ruce!!! miluju takovyhle ruce ![]()
jako líbil se mi, ale teď je to absolutně wow!
andulka01 Tohle je pro mne top fotka.
PS: Je nám asi jasné, že kdyby nevypadal, jak vypadá, tak by dost možná nevyhrál?
ty ruce!!! miluju takovyhle ruce ![]()
jako líbil se mi, ale teď je to absolutně wow!
euridikeTak jsem se musela kouknout. Je pravda, že má mnohem lepší fotky. Já teda jeho tým nejsem ani v jeho mládí a teď už vůbec ne.
martek01
takový má můj zakonitý:D
Renusatko ted vypada podle me lip nez v mladi :)
Kokoska No to je ten rozdílný vkus a ještě, že tak. Jinak by byly rvačky
. Nechávám ho ostatním mladýho i staršího a myslím, že ani ve stáří to nebude kdovíco, ale to už asi neuvidím.
Sweet Potato Jo, je nám to jasné. Je dobře, že se to tak pěkně sešlo. To charisma a vzhled hollywoodskýho herce je obrovský bonus. Prostě Cruisův hezčí brácha
Mnohem hezčí!
Na fotkách zamlada mne teda nebere. S knírem.
rasaNori však můj taky! ![]()
Haha, Mr Proper. Mě teda napadla spíš reklama na Prostenal před Vašutem. Doufám, že si ze sebe umí udělat srandu.

Generál ve VIP zjevech jo? ![]()
Za mě je prostě DOKONALEJ.
Sweet Potato tak tady se mi libi:D to bude tema rukama!
Ruce, říkáte... ![]()
Ale má fakt ruce pěkný, i prsty, i hodinky mu slušej, a nosí různý! ![]()

Tuhle jsem viděla nějakou fotku, u níž jsem si říkala že ho snad v rámci kampaně dotáhli i na manikuru, moc pěkný to bylo ![]()
Takový úhledný a pěstěný ruce neměla ani poslední madam prezidentová ![]()
Než se tu dočista docvrkáte z pana prezidenta. Tak adekvátně k názvu téma, vloni prý Bidenův nebinární náměstek kradla na letišti kufr a hrozí jim 5 let? Stalo se to už v listopadu a tady o tom ani čárka?
Kan To už je old story, pokud to bylo v listopadu, tak 2021. Pokud to teda nezopakovalo. A mám pocit, že to tu tehda proběhlo.
brrr No to mi uniklo.
brrr Jestli to proběhlo tady, to nevím, taky si na to pamatuju, ale tak dávno to nebylo, nebo jo? ![]()
Mha Jj jen nevím jestli jsme drbaly ty kufry nebo toho poradce a jeho kompetence k práci. Nebo obojí:-D
Teď není o čem.
Mě jen zaujal rozchod Shakiry:-D:-D. Jako ta se toho nebála, ten ji asi musel nasrat! Ale nemám na to názor, vzhledem k tomu, že mají děti, tak je to blbý takhle veřejně pozurážet jejich otce...ale muselo to asi ven
Já odhaduji, že všechno, pak ještě jednou a pak ty, co něco řekly. To je snad tradiční postup, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.