barbucha Dyť jo. Já bych řekla, že Klausovo péro bude v porovnání s tím co se děje na hradě teď, marginálie a všichni budou se slzou v oku vzpomínat na nějakou propisku.
VIP zjevy
Ach jo.

Sweet Potato to je vazne hodne,hodne spatny.
Mha No, hádej.
Sweet Potato to je moc moc strasny
No tak mě nenapínejte...
Mha Madonna. Ale vím to jen proto, že to na mě už z bulvárů juklo, poznat bych ji asi taky nepoznala.
Mha Ani k poznání, ani hezký.
A přitom za mlada se tolik chtěla lišit. ![]()
Sweet Potato Taky jsem na ni koukala. Je to děsný, jak tě nakonec ty úpravy zničí.
Sweet Potato Dík za připomenutí, ze jsem dlouho nebyla zvednout obočí na jejím TikToku ![]()
MP Meri TikTok nesleduju, ale i IG byl výživný. Jenže teď jsem tam koukla, všechno zmizelo, jen 9 nových postů.
Edit: Aha, má víc účtů.
teda vy s tim naděláte - já myslim, že po podpisu takovejch dokumentů se pero té podepisující osobě normálně dává jako dárek
No... PO podpisu žejo. Podepíšeš a mimo kameru řekneš, fakt pěkný pero, mohla bych si ho vzít? A oni ti jich klidně dají třeba pět, ale strčit si ho takhle do kapsy... to byl ošklivej přešlap tenkrát.
Madonna mě fascinuje. Koukam na ni poněkolikáté a už to mám. Ona nemá krk! Asi ho nestihla nechat vytáhnout, tak vytáhla košili pod bradu. Ale má nějak vysoko i ramena. Jako fakt fascinující ![]()
notna Mojí babičce se taky krk jakoby schoval, holt ta páteř začala sesedat. Jenže moje babička s tím byla smířená a stárla přirozeně a krásně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025