Mha Asi jo,klasicky, od začátku, pak od konce, zprava zleva a i co by bylo kdyby....
VIP zjevy
Proto sem chodíme ![]()
Než se tu dočista docvrkáte z pana prezidenta. Tak adekvátně k názvu téma, vloni prý Bidenův nebinární náměstek kradla na letišti kufr a hrozí jim 5 let? Stalo se to už v listopadu a tady o tom ani čárka?
Já to zaznamenala, ale zas bych tady dostala vix pro nekorektnost ![]()
Krasavice inteligentní
Vždyť je to super! Ten svetr Ashley Graham by se mi moc líbil! A vlastně i ta hnědá bunda.
dzizisketa Svetr je dobrej, ale asi bych si k němu ty kalhoty přece jenom oblíkla. ![]()
Aranel dzizisketa To oblečení mi taky přijde dobrý, jen běžne by se to asi nosilo trochu jinak. Ovšem kdybych si mohla z té fotografie vybrat, beru něco jinýho než hadry:-D
Řvousenka Za mě dobrý a Emily vyloženě super :-). Ty krátký vlasy jí moc sluší.
Řvousenka ani nevím, kdo to je(jsem dost ignorant)a nelíbí se mi ani jedna, teda hrudník dobrej, hadry ne.
Než se tu dočista docvrkáte z pana prezidenta. Tak adekvátně k názvu téma, vloni prý Bidenův nebinární náměstek kradla na letišti kufr a hrozí jim 5 let? Stalo se to už v listopadu a tady o tom ani čárka?
Já to zaznamenala, ale zas bych tady dostala vix pro nekorektnost
......
,.........................................................
Jo, ikdyz mravnostni policie už tady neni tolik zastoupená.
Jinak Honza Šimša je taky příběh sam pro sebe. Mě by opravdu vazne zajimalo, jestli to dela ze skutecnyho predsvedceni nebo kvůli prachum z bulvaru. Myslim,že za druhy,protoze pretavit se na ženu,kdyz se tak citi,jde i bez humbuku.
barbucha Tak já neřeším, že neví co je zač, ale že člověk pracující v Bílém domě, krade na letišti kufry.
Kan nepoctivost je rys osobnosti a proto jde napříč sociálními bublinami. Však i náš bývalý pan prezident neváhal stopit pero, co se mu líbilo.
Hele já bych měla ke Klausovi milión výhrad, pokládám ho za pěknýho zmetka... ale to ve všech pádech skloňovaný a neustále vytahovaný pero mi zle leze na nervy. Taková blbost! Osobně se domnívám, že to pero sebral automaticky... a jakej je to narcis, omyl nechtěl veřejně přiznat ![]()
barbucha Taky si to myslím, že to vzal tenkrát automaticky.
Řekla bych , že to nebylo automaticky, ale chtěl si jo nechat na památku.
Tak Betty taky myslim. Nejdriv si ho prohlizel a pak ho stopil.
barbucha kdepak automaticky. To vypadá jinak. Tady bylo moc hezky vidět, jak si pero prohlíží, pak se podívá, jestli se někdo nedívá a pak stopí.
teda vy s tim naděláte - já myslim, že po podpisu takovejch dokumentů se pero té podepisující osobě normálně dává jako dárek
RoSa no právě, měl si počkat, já bych si ho asi taky chtěla nechat. Mám pochopení.
No právě, dává. Tak na to byl asi zvyklej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025