Mha Na fotce, kde neodhaluje rozkrok by se mi ty šaty i docela líbily. :-) Ale zato Doleželová mi přišla jak kdyby si to spíchla doma.
VIP zjevy
Koukala jsem se znovu, ale já ji nenašla.
Co měla na sobě?
A to jsem našla i fotku šatů od (šílené jméno, nevím) kněžky Lilie. A i ty se mi libily![]()
Trpím snížením hladiny vkusu v krvi:))))
Mha Vidíš, Lili jsem zase neviděla já. :-) Ale zase já se tím moc nezabývala, ještě kouknu. Doleželová tady.

Garfie ježiš, to je příserný ohoz.
Radka Rosická má doma zřejmě destilační aparaturu na elixír mládí 
Pinot Noir Hustý, co! ![]()
dzizisketa Ty jo, vypadá fakt dobře, musela jsem si dohledat, kolik jí je!
Obr. 1
První, co se mi nelíbí! ![]()
Možná je to jen tou kostnatou paní. Ale spíš ne.
Obr. 2 se mi zase líbí ![]()
dzizisketa to je celé krásné.
dzizisketa Jojo, taky jsme ji obdivovala.
dzizisketa vypadá báječně, šaty krásné, ona krásná! A řekla bych, že trochu elixíru občas přilije i manželovi do kafe, viděla jsem je na fotce spolu a vypadají skvěle, Tomáš Rosický hodně podobně jako když jsme s ním měli s kámoškou společnou fotku ve skříňce na střední před víc jak 20 lety.
edit: netušíte někdo, odkud jsou ty šaty?
Garfie Já nechápu, že někdo v tom chce někam jit. Ten vršek mi připadá vyloženě ošklivý a ta výšivka nebo co to je
. Přitom se mi Doležalová by byla pěkná, mít něco jiného.
dzizisketaRadka je moc pěkná a vypadá pořád dobře.
dzizisketa teda WOW, paní Rosická. Hravě by strčila mnohé o dekádu až dvě mladší do kapsy, vypadá skvěle a hlavně přirozeně.
Garfie Doležalová děs, všechno
dzizisketa Je krasna. Jsem prosla ty fotky a ty medialne zname zeny jsou ted podle jednoho mustru esteticke mediciny, cest vyjimkam. Garfie tohle je obzvlast priserne. Kde do nasla
.
Dolezalova je taky krasna zenska, ale skoro pokazdy je oblecena dost hrozne. Skoda, potencial podle me ma.
Mha A vidíš, vidíš, psaníčko s poutkem na ruku ![]()
taky jsem si všimla
U Doležalová mám dojem, že chce co nejvíc prodat štíhlou postavu. Šaty zoufalý. Tak nějak na sílu.
Mně se Doleželová odjakživa strašně líbila, taková pěkná, ne podle jednoho mustru se všemi ostatními... ale její šaty jsou tak strašně často fakt hrůza, velká škoda. Přitom taková postava se musí oblékat úplně sama!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025