Sweet Potato no ale fujky, madonna mia tedy....
VIP zjevy
Ples jak Brno, mně je Jandy snad až líto , no ale když si narazí mladou ženu.

Tak Betty Navíc on někde v rozhovoru říkal, že kdyby jeho žena nezemřela, tak by spolu byli pravděpodobně dodnes....Musí to být těžký, i pro ni teda.
Antje Jojo, mě se navíc líbí, že on je fakt v dědkovském věku vysokém, ale když popisují někde tu denní rutinu, tak ta Alice ho docela tepe na takové ty domácí běžné činnosti, rozhodně to není táta, co si sedne do křesla nebo je s dětmi přítomen až na večeři, a čtení pohádky. Myslím, že za ten fit stav těla i ducha vděčí rozhodně jí.
Antje Tak to že nezemřela v Praze nic neznamená, ona byla dost vážně nemocná ne? Marta v tu dobu ještě byla na střední. Já do toho pochopitelně nevidím, předávám jen, jak jsem četla. :-) Říkal to v nějakém rozhovoru. Že teď ten "druhý" život bere jako požehnání, ale že kdyby to bylo jinak, tak by to bylo jinak a velmi pravděpodobně by dožil se svojí první ženou.
Karja Jo, tak ono se to ale nevylučuje, že jo. Byl to rocker, v nejlepších letech. Třeba by se zklidnil a nakonec u ní zase zakotvil. Já třeba takové chlapy mám v okolí dva. :-)
Karja Jj, jsou uplne normalni rodina, me se libi moc.
Tak Betty Proč je ti ho líto? ![]()
Kora Je to nevkusná fotka, evokuje mi to , že je někde v bordelu. Dědeček a mladá holka s rozparkem odhalujícím klín. Asi jsem na starý kolena prudérní.
Vlastně kdyby to byl mladej kluk s holkou, tak by mi to asi nevadilo. Dvojí metr.
Tak Betty tak jo, blbá fotka to je, už asi únava k ránu ![]()
Prostě má o 40 let mladší manželku.
Tak Betty narazil? Uz jsou spolu hodne let , maji deti a jsou v pohode.
nevyjadřovala jsem se ke kvalitě jejich vztahu o kterém nic nevím. Pouze k fotce, kde vidím unaveneho dědečka s vnučkou na klíně.
Tak Betty to , co ty vidis , nebo chces videt, te ale neopravnuje pouzit vyraz ze si nekdo "narazil "mladsiho
partnera/partnerku, sorry jako.
Ja tam vidim dva stastne lidi unavene po plese, pohodu.
Vsichni ti rodice, co na chvilku utekli detem na ples, vzdycky trosku blbnou ![]()
Tak Betty to , co ty vidis , nebo chces videt, te ale neopravnuje pouzit vyraz ze si nekdo "narazil "mladsiho
Proč ne? Vždyť je to pravda ![]()
40 let je značnej rozdíl... navíc nikdo netvrdí že jsou spolu nespokojený, jen ať jim to klape klidně i nadále.
Ja tam vidim dva stastne lidi unavene po plese, pohodu.
No přesně - každý vidí, co chce vidět
plesové šaty s rozparkem, unavené nohy způsobně u sebe - ale vzhledem k věku účastníků holt jak z bordelu no...
Já vidím cumici spodary, ruku na kolinku, zutý boty ... imho celkem peklicko.
Ale ty šaty mají nádhernou barvu a vůbec vypadají, ze budou fakt povedené.
Prohlédla jsem si fotky z Česko-slovenského plesu a všechny šaty se mi líbily.
Nelíbila se mi jen Verešová, myslím, že v tomhle počasí mohla odspodu dost prochladnout.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025