VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Pinot Noir
29681 příspěvků moje polička 19. února 2023 13:22

Peetra1 OMG

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. února 2023 13:24

Dotaz ke rtům. 

Potkala jsem minulý týden skupinu děvčat z Ruska, asi 16, 17 let. Všechny měly stejné rty. Ne celé nafouklé jako Lela, ale jen horní ret směrem k nosu. Je to nějaká móda nebo náhoda?

Offline Tak Betty
6050 příspěvků moje polička 19. února 2023 13:40

Tak Kynychova má asi plavky a přes to záclonu? Ta nezklame,  hlavní je provokovat. 

Offline Pavlena
6902 příspěvků moje polička 19. února 2023 13:58

Mha jako nevim. Ale trochu vydesene koukam na IG jedne holciny, kamaradky dcera, 14 let. Nazivo jsem nevidela, ale myslim, ze uz taky zacala prifukovat.

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. února 2023 14:12

Pavlena

14?

Smířila jsem se doma s piercingem i tetováním, beru to jako způsob zdobení. O vlasech a oblékání nemluvě. 

Ale takovéhle úpravy ne, podle mě to hraničí s nepřijetím vlastního těla.

Offline Pavlena
6902 příspěvků moje polička 19. února 2023 14:19

Mha jako jista si nejsem, zvlast z fotek. Musela bych ji videt nazivo. Ona mela rty vzdycky vyrazne, ale jaksi se mi zda, ze je ma cim dal vyraznejsi..  Kazdopadne umele drapky, vyrazny mejkap uz tam jsou.. 

Offline continuity
42412 příspěvků moje polička 19. února 2023 14:28

Mha klid, mám doma téměř stejně staré děvče a když si těd chtěla barvit vlasy tak jsem se jí ptala, kdo má ještě nabarvené a prý jednou jeden kluk přišel namodro. 

Na tyto úpravy včetně piercingu potřebuji souhlas rodiče, takže já bych se hlavně prvně podívala, jak vypada maminka. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 19. února 2023 14:29

Aniž bych hodnotila ten model jako takový, tak tohle je krásný příklad toho, jak je frustrující nemoci si hlídat fotografy a to, kde se pak co objeví   :)  Ta původní fotka je pekelna a maximálně nelichotivá a deformující (například její dlouhé štíhlé nohy). Tohle vypadá trochu jinak.

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. února 2023 14:31

Pavlena

Plíživé zvětšování

Bez drápků zjevně nejde projít ZŠ. A co takové prevlekani za anime postavičky a zvířátka, včetně makeupu a účesu, to už bylo? 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 19. února 2023 14:32

domenica jinak možná,  ale furt strašně. Lacině a nevkusne. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. února 2023 14:37

continuity

Vlasy namodro chci taky!

A co se týká souhlasu rodičů s piercingem... Hm, tak vím, že někdy jo a někdy ani nee. Ono záleží na tom děcku. Jedno moje se propichlo samo svépomocí.

Trest pak přišel sám.

Offline dzizisketa
8887 příspěvků moje polička 19. února 2023 14:38
Reakce na Mha:

Pavlena

Plíživé zvětšování

Bez drápků zjevně nejde projít ZŠ. A co takové prevlekani za anime postavičky a zvířátka, včetně makeupu a účesu, to už bylo? 

​No jasně, je to boží

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. února 2023 14:43

dzizisketa

A co LH?

A cosplay?

Kdo nemá kostým, jako by nebyl

(mám průvodcovský univerzální středověk) 

Offline continuity
42412 příspěvků moje polička 19. února 2023 14:46

Mha no tak, když si udělají ve škole navzájem dírku zavíracím špendlíkem je to samozrejme bez souhlasu.

Což mi připomíná, že musím ty děti už konečně někam vzít alespoň na uši, protože jinak se mi někde prederavi samé. Akorát všude píšou, ze měsíc ne do bazénu, tak to jsem zvědavá, co to udělá, když ta naše plave 3x týdně. 

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 19. února 2023 14:48

domenica je pravda, ze na tech dalsich fotkach vypada daleko lip, nicmene stejne je ten model nevkusny a hlavne ta horni cast satu je divna....

Offline continuity
42412 příspěvků moje polička 19. února 2023 14:50

domenica když vím, že si nemůžu hlídat fotografy, volím model, který vypadá alespoň přijatelně ze všech stran. 

Toto nevypadá dobře ze strany žádné. 

Navíc i na té první fotce někomu pózovala. 

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 19. února 2023 14:50

continuity ja mam taky stejne starou dceru, a dovolila jsi ji to obarveni?  U nas v tomto smeru zatim klid, jen chce druhou dirku do ucha a odpovedi, ze v 15 klidne, jsem ji celkem uspokojila, tak vyckava

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. února 2023 14:52

continuity

Tři dny bez namáčení, pak všechno bez omezení. Ale možná jsme to dělali špatně.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 19. února 2023 14:54
Reakce na continuity:

domenica když vím, že si nemůžu hlídat fotografy, volím model, který vypadá alespoň přijatelně ze všech stran. 

Toto nevypadá dobře ze strany žádné. 

Navíc i na té první fotce někomu pózovala. 

I v sebeúžasnějším modelu tě dokáže fotograf zrasovat, když chce (nebo když nemá cit). :)

A jak jsem psala, nehodnotila jsem ten model jako takový, zaujalo mě něco jiného.

Samozřemě, že pózovala, byla tam spousta fotografů. Ale z jakého úhlu tě pak kdo vezme a tím tí třeba zkrátí nohy a zvětší hlavu, to fakt neovlivníš.

Offline continuity
42412 příspěvků moje polička 19. února 2023 15:02

Peetra1 dovolila, ona nechtěla nějakou divočinu, narazili jsme akorát v tom, že ty zrzavé barvy se nedělají vymývatelné, což byla moje podmínka. Ani s tou trvalou to téměř nejde poznat. Ja to tedy vidím, ale spolužáci prý ne