Mha tahle dívenka ne, ta jede rovnou směr sexice. Ale spolužačka dcery anime rozhodně, 35 stupňů ve stínu a děvče má chemlonovou paruku vážící odhadem 3,5kg. ![]()
Dcera chce zatím nejvíc vypadat jako kluk. Škaredý kluk. Tak nevím, co je výhra.. ![]()
VIP zjevy
Pavlena já bych ji nechala, ony z toho vyrostou a kdy jindy si to mají zkoušet?
Moje nosí sukně za všech okolností, což je úplná paráda na skautské výpravě. ale vše ostatní by nejraději nakupovala v klučičím.
Pavlena jinak k vlasům se stavím jako moje bývalá kadeřnice, se kterou jsme rádi experimentovaly. nejsou to zuby, dorostou.
Starší jsem stříhání lehce vymluvila, ale hlavně proto, že ona by fakt vypadala jako beránek, musela by na Barbuchu, aby to mělo nějaký smysl. To mi to barvení přijde lepší. Mladší si nechala kus ustřihnout a když přijde s dalším zkrácením, klidně ji nechám, ač má ty vlasy nádherný i teď.
continuity já vím, já jsem asi trochu postižená tím svým estetickým cítěním, prostě mě až bolí, když vidím, jak si lidi vizuálně ubližují. No a když to mám doma, tak mě to bolí tím víc...
Pavlena žena není povinná vypadat za všech okolností co nejlíp.
continuity ale já taky nejsem povinná na to koukat bez negativních emocí.
(samozřejmě muže se to týká úplně stejně)
Pavlena já bych jí taky nechala, pamatuju si třídní fotku odhadem z 15 let, kde všichni kluci mají dlouhé vlasy a všechny holky krátké. Dokud to nezkusí, neuvidí, že to (případně) vypadá blbě![]()
Evaeva mno ona ta kauza už proběhla, takže jsem ji (nevědomky) nechala. Nicm.si vyhrazuju právo s tím nesouhlasit a být zpruzená. Důvody jsem napsala výš. ![]()
Pavlena to právo každopádně máš!
A jak je spokojená ona? Tátovi se taky nelíbilo, když jsem se nechala ostříhat. Nakonec usoudil, že vypadám jako jeho maminka za mlada a nějak se s tím smířil. Co jiného taky ![]()
Evaeva Spokojená je, naštěstí se jí vlasy vlní, takže se to ztratilo a musím uznat, že to nevypadá blbě. Jen mě naštvalo to samo-provedení a to, že jsem se dozvěděla až poté.. No a mě se na dnešek zdál sen, že se ostříhala na ježka.
Tak asi tak.. ![]()
Pavlena Ja jsem se v jejim veku taky snazila vypadat co nejhur. To je takovy postoj. Ja jsem byla v tom teda velmi uspesna, skoda, ze nemam moc fotek.![]()
Luna mno, já jsem se snažila vypadat co nejlíp, ale dopadlo to asi spíš jako u tebe..
Existují nějaké diapozitivy, pečlivě archivované, musím se zanořit, až budu u našich. Pak teprve zjistím pravdu.. ![]()
![]()
Jen mě naštvalo to samo-provedení a to, že jsem se dozvěděla až poté.. No a mě se na dnešek zdál sen, že se ostříhala na ježka.
Tak asi tak..
no to je taky důvod, proč jim to bez rečí dovolím a ještě vlastnoručně napatlam. Moje dítě je vcelku samostatné a umanuté. Taky by se mohlo stát, že přijde domů na ježka a na zeleno.
continuity Až bude chtít moje dítě na ježka a na zeleno, tak se možná hecnu a půjdu do toho s ním :o) Já na tu zelenou nebyla v mládí dost odhodlaná, tak mě to trochu mrzí ;o)
DruI no mě by hlavně rozesmutnilo, že mi nevěří natolik, že s tím nepřijde za mnou. Protože jsou opravdu horší věci než obarvené vlasy.
Pavlena Zase čím dřív (myšleno v pubertě dětí) se kousneš a dovolíš vratné výstřelky, tím dŕív se to vrátí do normálu. Dcera v 15 měla oči imrvére jak panda, skládanou sukýnku pod zadek, tričko nad pupík a glády, a teď se umí velmi hezky ke svýmu typu oblíct, a namalovat stylem "ona se tak narodila"
Pavlena Já mám kluky a u staršího, před nástupem do prváku, proběhl nápad a došel s modrýma vlasama. Naštěstí šel na uměleckou, tak jsem se tak nenervovala. Potom ještě jednou a to celkem nedávno, z blond na černou. Doma, barvila kamarádka a to i s hlavou. To vypadal pekelně, strašný a i to sám viděl. No prý co, to se vymeje
. Tak jistě z blond vlasů. Nakonec chvíli vypadal jak blbec, pak musel na ježka a je klid. Dokonce když měl ty černé vlasy, tak mu můj taťka řekl dobrý den
.
Druhej na umělecké je zvláštní tim, že je úplně normální. Oblečenim, účesem a nakonec jedinej vyčuhuje, i když to jedinej nemá v plánu
.
continuity mě už to strašně nebaví tady pořád vysvětlovat. Dcera měla zkrácení povoleno, respektive jedno už proběhlo, u kadeřnice, byla spousta debat o tom, že zásahy svěřujeme odborníkům, všecko odsouhlaseno, odkýváno, že rozhodně a šup, večer zjistím, že je ostříhaná. Už prosím zapomenout to O ČEM to bylo, ale JAK to bylo. Že jako duješ horem spodem a ono ti to dítě (puboš) odkývá a pak je vše jinak. Nevím. Kdyby to byl příběh o tom, jak vysvětluju, že se nesedá do auta, které řídí opilý kamarád a bylo to odkýváno, odsouhlaseno a pak vyřešeno přesně naopak? To bych taky byla za hrůzomatku, co nic nedovolí..?
Pavlena Vůbec se ti nedivím teda, že vyšiluješ, ona je to rána do solaru, když to malý sladký a od cca 8 do 12 let relativně rozumný a čím dál tím víc rozum nabírající začne mít zkraty, a začne utíkat mimo jakoukoli kontrolu. Jako matka máš do jisté míry povinnost se rozčilovat a stavět hranice, ale zároveň se musíš kvůli vlastnímu přežití smířit s tím, že robátko ty hranice bude tu a tam překračovat. Samozřejmě problém je to, co může mít fatální následky, ale délka vlasů to opravdu není.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025