VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Pavlena
6902 příspěvků moje polička 19. února 2023 18:39

Isca no přesně, máš pravdu. O to víc, že dcera se zdá rozumná a přístupná debatám. Jako. Musím se smířit s projevy puberty, ke kterým to totálně patří. Včetně toho, že se na matku útočí přesně do jejího slabého místa (to bych možná alkoholové a jiné výstřelky nesla líp.. ).

A už sem hrňte nějaké zjevy raději..!

Offline 711990
18298 příspěvků moje polička 19. února 2023 18:54

Pavlena kdyz ono je to asi o tom, jak si clovek vybira bitvy. Jakoze u vlasu o nic nejde, ale chtela bych, aby me dite poslechlo prave u tech "vaznejsich" zalezitosti, tak nebudu zbytecne zakazovat uplne vsechno. Ale jsem teoretik a funguje to zatim jen na batoleale trosku se me to dotyka, co pises. Moje mama mi strasne vymlouvala mikado, ze budu jako "koblih" a ze mi to nebude sluset a "takovy krasny vlasy mas"...nechala jsem si ho ostrihat az ve 20 a natruc a nakonec se ji libilo a doted mi to pripomina, ze mi nejvic sluselo...ale ja si pritom budu nafurt pamatovat jen nekolik let reci "o koblihu". Pritom jsem nebyla tlusta ani vzdalene. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 19. února 2023 19:26
Reakce na Renusatko:

Druhej na umělecké je zvláštní tim, že je úplně normální. Oblečenim, účesem a nakonec jedinej vyčuhuje, i když to jedinej nemá v plánu.

Je rafinovanej ! :)

Offline Pinot Noir
29681 příspěvků moje polička 19. února 2023 20:53

Pavlena no, úplně na začátku jsi o porušení dohodnutého nepsala. To až později a tam chápu, že to rodiče zamrzí a nadzvedne. Ale jak v nedávném postu, tak teď čtu o škaredém klukovi, a to mi připadá od mámy... no, minimálně nehezké. Budu se opakovat, ale takové lpění na dlouhých vlasech nechápu. A jo, taky se mě dotýká, že krátkovlasá holka = ošklivý kluk.

Offline Karja
44300 příspěvků moje polička 19. února 2023 22:07

Pinot Noir Já jsem ted našla svoje fotky ze základky a vypadala jsem teda taky jako ošklivej kluk:-D. Až se divim, že jsem měla docela nějaké nápadníky a i pohledné řekla bych. Pak jsem viděla i nějaké dosud neviděné fotky z gymplu....no prostě člověk musí do toho nějak dospět, v čem jako nejlíp vypadá, to mládí to tak prostě nevidí, nebo chce to v čem je jim prostě dobře Pavlena 

Offline pecka
6165 příspěvků moje polička 19. února 2023 22:36

Karja tiež na starých fotkách vyzerám skôr ako chalan. Väčšinu svojho detstva a školských čias som mala krátke vlasy. Asi si viete predstaviť ten "dokonalý " krátky účes, ktorý mi z brčkavých vlasov vytvárala teta (a nie, nebola kaderníčka ). 

V 8. ročníku, keď bolo v móde mať viac ako 1 dierku v uchu, som si tú ďalšiu vytvorila sama doma ihlou (bola som "zodpovedná ", vyvarila som ju, vydezinfikovala). Nepýtajte sa ma, ako som sama dokázala niečo také urobiť,  dodnes nechápem

Offline Garfie
28303 příspěvků moje polička 19. února 2023 23:31

Ale zase podle mě ti puberťáci potřebují sice spoustu lásky, ale taky nějaké pevné hranice. :-) Myslím si, potřebují proti rodičům trochu rebelovat, tak já bych jim to dopřála. 

711990 Pochopitelně "koblih" není o hranicích, to je podpásovka obecně. 

Já měla většinu dětství a dospívání krátké vlasy a vcelku zrovna vlasy mě neberou, je mi asi fuk jestli krátké nebo dlouhé, každému sluší něco jiného Asi ani barvy by mě nijak nerozhodily, těžko říct, na té naší katolické škole to nemusím řešit.  Já bych spíš potřebovala s puberťákem zabojovat v oblasti domácích prací nebo aspoň úklidu ve vlastním pokoji! 

Offline continuity
42410 příspěvků moje polička 20. února 2023 07:50

Garfie tak úklid je bitva, která u nás končí patem. Respektive, ochota puberťáků vzdorovat je vyšší než moje síla na tom trvat. 

Na čem trvám bez vyjimek je škola, a že chci vědět, kde jsou. Se střídavým úspěchem. a taky aktuálne zero alkohol, energy drinky a tak podobně, což se bude asi časem posouvat.

Moje matka chtěla mít pod kontrolou úplně vše, bylo to dost frustrující a stejně si nepomohla. Prestali jsme jí říkat téměř všechno a bylo, průprava na špionážní kariéru hadr, dodnes jsem schopná v mnoha situacích zachovat poker face. Pak si to myslím dost vyčítala, jednou jsme měli takovou vyjasňovací chvilku. 

Offline 711990
18298 příspěvků moje polička 20. února 2023 08:42

Garfie no jasne, to s tim ani nesouvisi, spis ze proto reaguju:D

continuity souhlasim, podle me je dulezity trvat na tech zasadnich vecech, ne zakazovat uplne vsechno:D ale uvidime jak to pujde:D

Offline continuity
42410 příspěvků moje polička 20. února 2023 08:52

711990 jinak jseš dobrá, batolata jsem nějak přežila, ale třeba to, že v práci si můžu bitvy taky vybírat, mi došlo až někdy tři roky zpět. Kdybych si to uvedomila někdy ve 30, bylo by mi líp. 

Offline 711990
18298 příspěvků moje polička 20. února 2023 08:58

continuity tak v praci sem s tim zacala nejdriv:D

Offline Mha
příspěvků moje polička 20. února 2023 12:57

711990

Tak na to bych momentálně potřebovala návod. S obrazkama, radši

Offline 711990
18298 příspěvků moje polička 20. února 2023 13:44

Mha

Offline Tak Betty
6050 příspěvků moje polička 20. února 2023 14:03

Nevím jestli tu byla Kynychová i zezadu.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 20. února 2023 14:28

Tak Betty Za me, kdyby si zakryla tu prdel, tak dobry. Ma hezky ucesany vlasy.

Online Catherinne
10764 příspěvků moje polička 20. února 2023 14:31

Tak Betty za mě strašný ze všech stran. 

Offline Pinot Noir
29681 příspěvků moje polička 20. února 2023 14:43

Tak Betty hrozné. Pořád se mi dere na mysl brouk Pytlík. 

Offline rocky
203 příspěvků moje polička 20. února 2023 18:09

Pinot Noir a mně tesařík alpský

Offline Ginevra
909 příspěvků moje polička 21. února 2023 02:14
Reakce na Pinot Noir:

Tak Betty hrozné. Pořád se mi dere na mysl brouk Pytlík. 

​Návrhářka se prý jmenuje Pipková.

Offline Garfie
28303 příspěvků moje polička 21. února 2023 04:26

Luna No přesně. Jak málo by stačilo!!! Já nevím, asi jí prostě přijde normální chodit v dresu na aerobic!