Nemyslím si, že by v jejím případě stačilo schovat zadek, sice nohy má hezky vypracované, ale šaty jsou až moc průhledné. A ani se mi nelíbí, jak se vyprsatila. Ale chápu, ona se cítí mladá a za každou cenu se chce ukázat ve vší své kráse, dokud to jde.
VIP zjevy
Vím, že se tady probírala Eliška Bučková. Třeba na této fotce jsem si nebyla jistá, zda je to ona, má nepřirozeně velké rty.
Pavlena Jako matka dcery ti dám nevyžádanou radu :-). Nechoď do žabomyších válek, stanov si do pěti věcí přes které nejede vlak a má těch trvej. Ostatní neřeš. Ušetříš si spoustu nervování. U nás to probíhalo stylem - nechám se obarvit (13 let, nejkrásnější surfařská barva vlasů, změna na tmavo), Ok, objednala jsem tě a ještě zvaž, jestli to nechceš rovnou na krátko... Chci černý pokoj- do týdne jsem měla komplet návrh včetně černého vymalování... spousta věcí pak neproběhla, protože ona ty věci vlastně nechtěla, jenom vysírala. A některý i proběhly (vlasy), ale byl to její boj.
rocky vůbec bych ji nepoznala. Vždyť to je úplně jiný člověk. ![]()
999 hele, já už bych to opustila, ono se to tu rozmazalo a la pověstná palačinka od babičky..
Já sem dala akutní povzdech, kdy mě víc míchlo to, jak snadno udělala něco (samoúpravu) o čemž jsme mluvily nedávno a sama odsouhlasila, že rozhodně ne. Nebylo to o mém zákazu úprav, jen o doporučení způsobu jak. Myslím, že cíleně nevysírá, to asi teprve přijde.
999 dodnes si pamatuju, jak znama moji mamky vypravovala prihodu z metra: jela na eskalatoru nahoru a koukala po lidech, co jeli proti ni dolu, takze je lustrovala od nohou k hlave. A rikala si, boze, takova maškara, to nema trochu soudnosti? To je desny, co na sebe jsou ty holky schopny navesit! "A pak to sjelo niz a ona to byla nase Renata!"
Kokoska Já chodila tak extravagantně oblečená, že jsem nesměla pár let jezdit za příbuznými na maloměsto :-).
Pavlena tak zas se ale dá čekat, že když něco napíšeš na veřejný diskuzní forum, že na to lidi zareagujou..proste je téma zaujalo a rozvinou ho dál, holt si neber všechno zde napsaný úplně osobně..
Ounz a kde jsi přišla na to, že beru? Jen mě už nebaví nekonečně vysvětlovat a zrovna tady už raději četla o zjevech. ![]()
999 ja na tom malomeste zila :( V 70.letech na gymplu byl nepripustny makeup (cti stiny a rasenka) a nalakovane nehty.
999 Já bývala pro okolí extravagantně oblečená, ale pro grafárnu moc málo
nějak jsem se nehodila nikam.
ř
Říkaly jsme dlouhé rukávy....
Kokoska mojej mamy triedna na OA všetkým ziackam zakázala nosiť nohavice. Celé 4 roky.
stes Jak v tom pije, jí a co wc? Na efekt je to super teda.
Pinot Noir že jo
nema ona náhodou zvětšený i ten nos?
999 tak to si musím někam zapsat i já (mám dceru 11 let) a už to začíná.
999 dodnes si pamatuju, jak znama moji mamky vypravovala prihodu z metra: jela na eskalatoru nahoru a koukala po lidech, co jeli proti ni dolu, takze je lustrovala od nohou k hlave. A rikala si, boze, takova maškara, to nema trochu soudnosti? To je desny, co na sebe jsou ty holky schopny navesit! "A pak to sjelo niz a ona to byla nase Renata!"
![]()
stes Jak v tom pije, jí a co wc? Na efekt je to super teda.
nazhŕňa si ich, možno aj to je efektné![]()
stes To je ale povedený způsob jak na večírku odolat rautu! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025