Pavlena
Bosana
jinak ta pani Rehakova obezni je, neze ne, pas nevidim v tech satech co mela pri volbe ma poradny bruch. nicmene je mi sympaticka a vlasy ma krasny
Pavlena
Bosana
jinak ta pani Rehakova obezni je, neze ne, pas nevidim v tech satech co mela pri volbe ma poradny bruch. nicmene je mi sympaticka a vlasy ma krasny
Paneboze co ja se tady jeste nedozvim....OBEZNI????
711990 no asi tak
Prekvapilo me, ze ma otevrenej instagram. Kazdopadne takhle si nepredstavuju obezni zenu, maximalne bych rekla ze je tlusta, ale tyjo takhle se o lidech vetsinou nevyjadruju no. Ano, vetsinu casu je docela nevkusne ustrojena. Neni uplne fotogenicka, mohla by mit lepsi uces, je hodne mala, takze pak vedle ostatnich chudak vypada hur. Prekvapilo me, ze je ji jenom 29. Ale dava to smysl. Proste kde ma vzit zkusenost a penize, aby najednou vypadala skvele? Je mi ji docela lito, jak strasne hnusne se tady o ni vyjadrujete.
711990 mně se ty její vlasy líbí. Na oficiální akce by to chtělo nějak sepnout, to jo. Mně je teda hodně sympatická, trochu nadváhu asi má a na oblečení by to chtělo zapracovat, ale jinak mi přijde milá.
Evaeva jj, vlasy ma pekny, mela by je ale nosit v nejakym ucesu. Treba to mikado by bylo vhodny, to totiz vypada vetsinu casu upravene ke vsemu. Jako je to fakt tezky, zaszavat roli kde je clovek tolik na ocich a kazdej si neco mysli, no....
711990 no vida, tady ji to slusi. To by asi bylo reseni, saty probrane v pase a pres ne nejaky vrsek - sako, kabatek.
Zavinovaci saty musi perfektne sedet, jinak spolehlive udelaji z majitelky kojnou.
viktorka_od splavu hele obezni neni, to jsem já (viz vlákno cjsdk), ona má určitej typ postavy a tak max pár kilo plus..
A i mluvčí můžou bejt tlustý, akorát by mohla to oblíkání zvládnout líp, to ji
Pavlena diky teda za pripomenuti
.no je videt,že zalezi na vkusu každého soudruha,jak pravil klasik
Prej obézní
tak to je síla. Ty světlé kalhoty jsou dost ošklivé, to jako jo, a prsa má velká, ale určitě není jediná na světě, že. Vlasy nádherné, obličej moc hezký, a to mi není nijak sympatická, za ten kritizovaný výstup po volbách se mi za ni trapnosti úplně kroutily prsty, ovšem tyhle komentáře některé tady, no ... asi by se měla jit poradit k někomu pricetnemu a mohlo by to být super. Přála bych ji to.
viktorka_od splavu obézní???
V tom případě jsem taky obézní.
711990 teeda ona je fakt malinka, to musi byt hodne tazke najst vhodne oblecenie v konfekcii. A je pekna, ked casom zapracuje na outlookoch, moze z nej byt super kocka. Obezitu tiez absolutne nevidim.
Mikado by ji podle mě jeste rozsirilo oblicej. Penize nevim,jestli jsou v jejim pripade brza, nedelala ani pred tim jiste za prumernej plat a vkusne obliknout se da i beznejch retezcich a ne ze ne. Ja myslim,že to vychyta,kdyz si ji vezme do parady nejaka sikovna a hlavně pricetna stylistka.
Prej obézní
tak to je síla. Ty světlé kalhoty jsou dost ošklivé, to jako jo, a prsa má velká, ale určitě není jediná na světě, že. Vlasy nádherné, obličej moc hezký, a to mi není nijak sympatická, za ten kritizovaný výstup po volbách se mi za ni trapnosti úplně kroutily prsty, ovšem tyhle komentáře některé tady, no ... asi by se měla jit poradit k někomu pricetnemu a mohlo by to být super. Přála bych ji to.
Souhlasím. Přála bych jí to taky. Ženský umí být strašně zlý. ![]()
711990 Jé, ta je hezká! Připomíná mi Magdu Reifovou v Můj brácha má prima bráchu.
Břuch?! No fujtajbl! ![]()
Já teda vůbec nerozumím potřebě vyjadřovat se, jestli obézní je, nebo není. Stačí snad lidi posuzovat hlavně ve vztahu k jejich profesi, ne? Jako nad morbidní obezitou bych se možná trochu soukromě pozastavila... ale takhle? Vlastně jsem si ji pořádně prohlédla až když jsem teď nahlídla do tohoto vlákna a až na to konto jsem si uvědomila, jak snadno se vlastně obleču, aniž bych o tom musela až tak moc přemýšlet. Vůbec by mě nenapadlo, jak se oháknout v jejím případě. Tak snad se jí povede po všech stránkách dobře.
Kdyby se tady takhle drbala učitelka dítěte, úřednice na magistrátu nebo něco takovýho, tak se mi to zdá blbý. Ale tahle jistě ambiciózní holka měla celkem dlouhou dobu na přípravu, vždyť ta kampaň byla dlouhá. A ona musela vědět, že se ocitne ve světlech reflektorů. To, že je mladá, není argument. Když jsi dost stará na to, dělat mluvčí prezidentovi republiky, tak jsi dost stará na to, abys reprezentovala. A pokud nemá vkus a přesto je pro prezidenta nepostradatelná, ať jí najdou někoho, kdo jí poradí.
999 Jenže tady se to od kritiky oblečení přesunulo k břuchu, hrozně tloušťce a obezitě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.