VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline rozarka
4201 příspěvků moje polička 06. května 2023 14:45

Sweet Potato já myslela, že odhalena ramena nejsou vhodna

Offline Kokoska
34477 příspěvků moje polička 06. května 2023 16:43

madluša tak to uz do zjevu nepatri!

Offline brrr
12276 příspěvků moje polička 06. května 2023 16:45

razorblade Dneska už se to Mette povedlo podstatně líp. (Neumím z mobilu vložit obrázek)

Offline madluša
122 příspěvků moje polička 06. května 2023 17:31

Kokoska určitě nepatří , sluší jim to. Odpovídám na zamyšlení, jak se asi p.Pavlová vypořadá s pokrývkou hlavy 

Online Garfie
28296 příspěvků moje polička 07. května 2023 09:17

rozarka Taky mě to hned napadlo. 

Offline Kokoska
34477 příspěvků moje polička 07. května 2023 10:00

Zlaty odhaleny rameno, tohle se teda povedlo jeste min.

Offline Tak Betty
6050 příspěvků moje polička 07. května 2023 11:39

Povedený to není,  aspoň takhle z profilu. A ta jarmulka

Offline rozarka
4201 příspěvků moje polička 07. května 2023 11:46

Kokoska hmm, to se mi taky nelíbí. Ten žalud na hlavě je už pomyslná třešnička.

Offline barbucha blogger
35533 příspěvků moje polička 07. května 2023 12:16

Charlene na recepci vypadala jako by přišla rovnou z pláže... A Pavlová mě teda taky nepřesvědčila, ta kabelka je jak od vietnamskýho stánku a klobouk jí nesluší.

A kohopak tam máme v pozadí? Naše oblíbená mluvčí opět pěknej outfit - zařízlý slimky a k tomu teplákovku?

https://zena-in.cz/clanek/pavlova-i-caputova-na-korunovaci-zvolily-pastelove-barvy-ceska-prvni-dama-nezapomnela-ani-na-kloboucek

Offline barbucha blogger
35533 příspěvků moje polička 07. května 2023 12:47

Bába si nechala na korunovační róbu vyšít svoje čokly

Offline rasaNori
8802 příspěvků moje polička 07. května 2023 13:37

barbucha někde jsem četla, že to je původní oděv, ve kterém absolvovala korunovaci Alžběta 2...

Offline dorota
1223 příspěvků moje polička 07. května 2023 13:40

rasaNori Pokiaľ si dobre pamätám, tak po Alžbete mala plášť, šaty šili špeciálne na túto príležitosť.

Offline stes
9058 příspěvků moje polička 07. května 2023 13:56

Kokoska tak to je pekelný, viděla jsem to i jiných úhlů. jak se mi líbila v obličeji v outfitku s holým ramenem, což teda pěkný nebylo, tak tohle se tedy fakt nepovedlo, barva ještě horší než strih

Offline Kokoska
34477 příspěvků moje polička 07. května 2023 20:56

barbucha kabelka se mi taky nelibi, ale klobouk jo. Spis se mi tentokrat zdal pan prezident trochu jako uvaleny, ze by to byl stejny oblek jako den predtim? A uz mockrat zaznelo, ze by mely byt videt kousky manzet kosile a porad nic.

Offline barbucha blogger
35533 příspěvků moje polička 08. května 2023 10:02
Reakce na rasaNori:

barbucha někde jsem četla, že to je původní oděv, ve kterém absolvovala korunovaci Alžběta 2...

​To určitě ne, šaty jsou nový a navíc na nich můžeš vidět i novej monogram (CR) Alžběta taky věděla co se sluší a patří, ta by si ani psy, ani koně vyšít nenechala.

Offline brrr
12276 příspěvků moje polička 08. května 2023 10:05

barbucha Po Alžbětě byl ten plášť. Psi by měli být dva Jack Russelové, co mají král a královna z útulku. Na šatech mě nějak neuráží, beztak nebyli skoro vidět.

Offline barbucha blogger
35533 příspěvků moje polička 08. května 2023 10:32
Reakce na Kokoska:

barbucha kabelka se mi taky nelibi, ale klobouk jo. Spis se mi tentokrat zdal pan prezident trochu jako uvaleny, ze by to byl stejny oblek jako den predtim? A uz mockrat zaznelo, ze by mely byt videt kousky manzet kosile a porad nic.

​Klobouk sám o sobě neni žádný neštěstí, ale nějak se mi zdá že Pavlová není moc kloboukovej typ Možná něco menšího kdyby měla... bylo by to asi elegantnější. Ovšem ty kabelky jsou jednoznačně děsný. Čím "umělečtější", tím horší. To se pořád rozebírá symbolika, co všechno je tam vyšitý a že držadlo je z Tonu... a nepochybuju že si dotyčná umělkyně napočítala majlant - to bych jí už radši vrazila do ruky třeba Kelly od Hermés, s tou by udělala parádu při všech příležitostech... nebo i když už jede do Británie, nějakou od Launera, co je nosila Elizabeth - to by potěšilo... 

Vidíš, manžety jsem ještě nesledovala, pánský outfity mě až tak neberou, ale je pravda že by kousek vykukovat moh. Třeba nemá slušný manžetový knoflíčky

Offline barbucha blogger
35533 příspěvků moje polička 08. května 2023 10:33
Reakce na brrr:

barbucha Po Alžbětě byl ten plášť. Psi by měli být dva Jack Russelové, co mají král a královna z útulku. Na šatech mě nějak neuráží, beztak nebyli skoro vidět.

​Tak vzhledem k tomu, že si jich všimla módní policie na všech internetech...

Offline barbucha blogger
35533 příspěvků moje polička 08. května 2023 10:50

Jinak je teda vidět, jak je Karel pořád slušně ve vleku - celý si to režíroval sám, hudbu si vybíral, styl určoval (zákaz těch tiár incl.), hosty zval etc. etc... tak je zajímavý, že ačkoliv pozvali i exmanžela Parkera-Bowlese (patrně aby "viděl", kam až se jeho ex dostala), a "dvorní dámy" resp. doprovod tvořila sestra Camilly a její nejlepší kámoška (místo reprezentantek zasloužilejch rodin), tak nepozvali ani jednoho/jednu ze Spencerů. Přičemž jsou to nejbližší příbuzný korunního prince - je div, že vůbec dovolili přijít Williamovi aka synovi té, jejíž jméno se nesmí ani vyslovit. Královna choť s manžílkem celkem slušně mává. Inu, král Tampax I.

V tom kontextu moc nechápu, kde vzali tu drzost žádat o vystoupení Eltona Johna, kamaráda Diany... hezky pěkně je poslal po zásluze doprčic

Offline 999
19634 příspěvků moje polička 08. května 2023 10:55

barbucha  Na tu Kelly jsem taky myslela. Jinak by mě zajímal ten náhrdelník. Píšou, že ho mají vždycky při korunovaci královny, ale ten Alžběty se mi zdá trochu jinej. Vypadá, že ty šutry jsou ve žlutém zlatě. Tak buď je ta Alžběty fotka kolorovaná (jako že určitě je) nebo si je Camila nechala dát do bílého zlata nebo platiny. 

A souhlasím s tím, že prezident vypadá v obleku téměř vždycky uváleně. Navíc má rukávy o fous delší, nohavice trochu širší... prostě nejvyšší čas nechat si ušít pořádné obleky na míru. Třeba v Londýně, ať zůstanu u tématu :-).