slniecko Čubirkovou jsem si musela najít. Hodně zajímavá pani, brrr.
VIP zjevy
continuity Krásný, já bych klidně všechno volno po práci prostala den co den u toho zábradlí u vody:-D
slniecko Čubirkovou jsem si musela najít. Hodně zajímavá pani, brrr.
Taky jsem si ji vygooglila. Uff.
Prý vyladěný outfit :-D
A tohle taky dobrý :
LadyMary Haha, ale vyladěný vlastně je, zvlášť proti tomu druhému. Co to má na botě? Kápézetku?
Marika nikdy neoplývala jednoduchostí. I v nějakém seriálu nosila tenhle mišmaš.
...to je nějaká hodně špatně ofejkovaná Prada - ta měla boty s touhle kapsičkou.
(Jinak model to vyladěný je, ale tak pro takový ty japonský stylový slečny - s jejich vizáží a stylem.
Tohle je hérečka, no, hérečka... Děs. Není ale ojedinělá, hodně našich jakože "VIP" jsou bez vkusu)

Miru Aha, no hnusné mi to přijde i v originále. ![]()
...mně se to taky nelíbilo, když to vyskočilo... Ale v černé nebo tmavé khaki nevypadají zle. Jenže to chce taky odpovídající zbytek outfitu a nositelku![]()
![]()
LadyMary to je strašný, au
Miru ty Prady v černé se mi líbí moc, ale ušetřím, páč je nosí Kadyrov
...hm. Já, když bylo něco in, tak jsem to zrovna nenosila, nechtěla nosit. Nechtěla jsem být "ve stádu"... Ale když už to bylo jakože "out", tak pak jo/pokud mi to vyhovovalo, nosila jsem to. A vždycky jsem se uklidňovala tím, že každýmu to sluší jinak(a mně obvzláště)![]()
![]()
(nejen oblečení, boty, ale i vůně)
Miru no, myslím, že tyhle Prada boty rozhodně nebudou záležitost pro stádo ![]()
...jasný![]()
(myslela jsem to obecně, chtěla jsem Tě nepřímo povzbudit v tom, že jestli se Ti něco líbí, nemáš koukat na to, kdo to nosí, ale jaký v tom budeš mít pocit/radost z toho/ Ty...)
Sweet Potato
...to je nějaká hodně špatně ofejkovaná Prada - ta měla boty s touhle kapsičkou.
(Jinak model to vyladěný je, ale tak pro takový ty japonský stylový slečny - s jejich vizáží a stylem.
Tohle je hérečka, no, hérečka... Děs. Není ale ojedinělá, hodně našich jakože "VIP" jsou bez vkusu)
Ne Prady, ale tenhle typ bot ve světlé s KPZ byl v nakupovacím vlakně, ne? Někdo si je buď koupil nebo o nich uvažoval. ![]()
notna Jj, velký nadšení, pak někdo napsal, že je má i Kadyrov a šlus. Kanady s futrálem prostě.
Kan To teda klasické kanady jsou mnohem hezčí! ![]()
Prosim vás, Hanuš se nestihl převlíct z nějakého natáčení, že jo? ŽE JO?!

Sweet Potato doufáme, ovšem košile je vtipná - na pár hodně odlišných místech si jí umím přestavit na i něm
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025