Dadoo i bez vousů to je cajk

Dadoo i bez vousů to je cajk

martek01 i bez vousů cajk, ale s...
A vlasy... ![]()
![]()
martek01 no ale jen diky tomu ze se usmiva a ma strniste:D
tady máte mladé holátko ;-)
myslím, že to je hezkej chlap a vousy i vlasy ho dělaj jen přitažlivější. nemyslím si, že na krátko ostříhanej a do hladka oholenej bude šerednej

Dadoo Tady v pravo vypadá jak Genzer :-D Já jsem rozhodně tým vousy v 90% případů....
Probohaaaaa, Charles porada recepci a Mette Marit, jindy vzdy hezky a pricetne oblecena, tam dorazila v tomhle![]()

Tadyjsou nějaké další fotky, překvapila mě vychrtlost Letizie Španělské, ale oblečená je pěkně.
Kokoska Mi připadá, že paní Pavlová má ty šaty trochu volné v oblasti hrudníku.
A Leticiie je vážně hodně hubená (a malinká oproti manželovi).
razorblade Mám pocit, že ona ty ústřely občas mívá.
razorblade Asi měla potřebu na tuto příležitost obléct něco trochu symbolického. Mně se to sice extra nelíbí, ale ani mi to nepřijde moc hrozné. Být v tom i modrá, bylo by to už zu viel.
Nelíbí se mi ten ubrus, co má Charlene.
Sweet Potato ale v obliceji vypada krasne a po dlouhy dobe zdravě. Tedy na rozdíl od Letizie, ta vypada o dekadu starsi v te vychrtlosti.
brrr Jo, trochu volnejsi to je. A myslim, ze by si mohla dovolit i napaditejsi model, ale dobry.
Přijde mi škoda, že paní Pavlová má tak moc usedlé modely. Před volbami jsem viděla někde její fotku v bílé nebo světle růžová košili a strašně moc jí to seklo. Šaty s košilovým vrškem a delší, tmavší a širší sukní by na tuto příležitost mohla mít?
A ještě jsem moc zvědavá (pokud teda budou na nějaké takové události), jak se paní Pavlová vypořádá s pokrývkou hlavy, to si myslím bude dost oříšek.
andulka01 nekde byl obrazek z prohlidky Lumbeho vily, mela nejaky tmavomodry uplet s plisovanou sukni a vypadalo to moc dobre. Ale aspon ze nemela ted ty maslicky :)
Do Westminsteru nemusi mit nic na hlave?
andulka01 myslím, že dobrý. 
madluša Moc jim to sluší.
madluša hodně dobrý ![]()
Ona to pro ní asi nebude žádná sranda, z vojačky do takového lila klobouku, ačkoliv už teda reprezntovala asi i předtím. Je fakt dobrá! Ještě by mě zajímalo, jestli ty pastelové barvy nosívá protože se jí samotné líbí, nebo protože jí to doporučuje stylistka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.