Tak s mojí matkou spíš lomcovalo, že jsem nějaký dítě povila... nevím co si ode mě slibovali ale náruč vnoučat to nebyla určitě ![]()
VIP zjevy
Ale já v ní žila... navíc toho posledního úkonu tě nezbaví nikdo, uchem ti to mimino nevyletí.
Kokoska používané věci...to by bylo zlatý.
barbucha kromě toho posledního úkony mi ty prohlídky přijdou pohoda, akorát jednou za měsíc přes utz zkontrolují, jestli dítě žije
případně nějaké ty další vady, pokud je to "větší" utz. V podstatě akorát ležím a dívám se na dítě na televizi. A můžeš odmítnout i to.
Janulik03 tiež upratujeme priebežne, väčšinou víkendy trávime mimo domov alebo sme chorí
, okná umyvam v lete, nemienim kvôli blbym oknám prechladnut, max ich umyjem zvnútra, nezehlim. Proste drezura v detstve sa prejavila laxnostou v dospelosti.
Mne by napr vôbec nevadilo u našich upratať, veď predsa len ich zdravotný stav je mizerný, ale nenávidím to neustále kontrolovanie. Vysala si? A kde všade? Aj tam, a tam a tam? Pokiaľ si kvety? A ktoré? Aj v kuchyni? Atď atď.
letfenixa rozumiem ri
barbucha No jako u mého gynekologa je vlastně ta fyzická prohlídka úplně poslední věc, co řešíš. Tak možná to vymyslet takhle.
Není nad snaživé kamarády. Fakt medvědí služba:
Jsem zděšen z toho, co se to zase děje. Rád bych ti vyjádřil podporu celé mé rodiny a taky mi dovol, abych uvedl pár příkladů, kdy jsem se utvrdil v tom, že jsi skutečný chlap a gentleman, jak se sluší a patří. Vzpomínám na to, kdy tvá bývalá manželka ti dokázala jen tak z metru hodit vidličku do tváře! A i přes to jsi ji dokázal opilou odnést do postele a postarat se o ni,“ podpořil Ondřeje na sociálních sítích kamarád Jakub Malík, přičemž současně odhalil údajné šokující chování Taťány Kuchařové.
![]()
barbucha muselo to bejt hrozný a je mi moc lito, co te potkalo
Sweet Potato to je peklo, fakt
Díky. Holt život není vždycky jen procházka růžovým sadem, že jo.
Sweet Potato Celé to zveřejňování je peklo, já teď poslouchala ten podcast K+K na Expres a bylo to strašný, ta Koukalová s Konečným jeli takovej ping-pong kydů. ![]()
Kan Je a o čem to je? O tom jsem neslyšela. No Koukalová taky měla vyzivnej rozvod, ale přišlo mi, že z toho vyšla docela dobře. Prostě řekla něco ve smyslu, je to debil a hamižný prase, všechno se to odkejvalo a víc se to nerozebíralo, naštěstí pro ni.
Karja Je to k tomu rozvodu brzobohatýho a Kuchařové, Koukalová a Konečný jsou reportéři/novináři a asi se cítí jako odborníci na problematiku. No je jich moc.
Kan A už se nepřekvapivě vyjádřila i Fifková. ![]()
Koukám na hadry z Cannes...
Teda nějak mi uniká smysl těch šatů ![]()

Na druhou stranu, jsou to - na rozdíl od tohohle modelu - aspoň šaty ![]()

Jo jo, šaty mají především slušet ![]()

barbucha nevím, kdo je ta poslední paní, ale připadá mi to, jak kdyby byla vecpana do nějaké formy a nemohla se hnout.
barbucha ty prvni jsou vtipny a znepokojujici ![]()
Lamicka jo ty první mě docela baví.
Sweet Potato tuhle kauzu zaznamenal i muz, to je co rict!
Nezna celebrity, nikdy nezaznamena zadny skandal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025