Catherinne Tak praktické to moc není, to je pravda!!! ![]()
VIP zjevy
Catherinne od kdy se na cerveny koberec jezdi tramvaji?
Ono by teda dalo dost prace i nacpat to do limuziny ![]()
Takhle nějak jsem si představovala černý merkurit co poháněl Prokopa Steinera v Prašině ![]()
Sweet Potato taky se ta modelka tvari dost nestastne!
Lamicka Super asociace!
barbucha k tomu prvnimu obrazku z Cannes - mohlo byt hur, koukni na modely ze stejne haute couture dilny
https://www.viktor-rolf.com/collection/haute-couture-late-stage-capitalism-waltz-spring-summer-2023
Myslím, že je na čase, abych se přestala stydět za odstávající uši...
Marbuša no vidis, ja si toho kvuli tem satum ani nevsimla! Asi je cas prestat se stydet za cokoli, jak to tak pozoruju.
Marbuša Vem si z toho ponaučení, musíš nosit nápadné šaty!!! ![]()
(myslím, že jsi jediná, kdo si jich všimnul!!!)
Garfie Já si teda všimla a přiznávám, že nikoli pozitivně.
Ty jsi detailistka!!! Já hleděla jen na šaty. :-)
Kokoska Mě se to teda líbí moc. Vtipný, krásně zpracovaný.
Jenom ty ofinový příčesky mi dělaj husí kůži, fujky.
barbucha
Asi tě trumfnu, já absolvovala přerušení těhotenství v roce 1969, Včetně komise. Strašnej zážitek.
Netrumfneš. Já musela před komisi i s potvrzením o závažnejch zdravotních důvodech!! Víš co ty krávy komunistický nejvíc zajímalo? "A to jste jela na ty odběry až do Holandska, jo?!"
barbucha me vadil ten proces těhotenství tak nějak celkově a ty začátky po porodu taky nic moc. Já bych ty děcka brala fasovat tak minimálně pětiletý
![]()
Lela Ceterová vsází v posledních měsících na eleganci.
![]()
![]()
Sweet Potato osmička si s devitkou taky nezadá!
rozarka To je fakt, ta chudák vypadá jak oživlá karta z Alenky v říši divů.
Pusťte si to video, je to přehlídka Haute Couture, úplně se nepředpokládá, že by se mělo všechno z toho automaticky nosit. Mě se to líbí hodně i ta myšlenka zatím. Hlavně v pohybu to vypadá úplně jinak.
Kokoska Dík za odkaz, je to zajímavý, ten kontrast mezi dokonalým vypracováním a seriózním pojetím na jedné straně a absurditou na straně druhé. A přiznám se, že si mi k tomu líbí i líčení a účesy.
To už tu před časem bylo, ne?
Teď si nechala zmenšit pusu, prý aby jí šla k jemnému obličeji a malému nosu.
continuity ta prehlidka je uzasna a "normalni" saty nadherne. A myslenka tech posunu je teda zajimava, ono na hodne prehlidkach byva par veci totalne nepouzitelnych, ale zajimavych napadem a vypracovanim. Ne ze bych to teda zas nejak sledovala, spis co obcas probleskne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025