andulka01 Tak to jsem nemyslela takhle jednorázově:-D. Myslela jsem, zda se změní něco dlouhodobě, podle mě ne.
VIP zjevy
continuity jako na rukách si taky tak 2x za léto okolím chlupy, ale žádné strnistě nemám, chloupky dorůstají, ale tak nějak neviditelně.
Karja No mě spíš právě zajímá to strniště, jestli bude vidět že je to stříhnutý, nebo normálka.
andulka01 no podle me je rozdil, pokud to oholis ziletkou anebo zastrihnes strojkem. Kdyz jsem chodila driv na vosk (ne na ruce
), tak jsem pak misto ziletky pouzivala prave zastrihavac, kdyz jsem nestihala jit, aby to nedorustalo zas tolik ostre a nemusela jsem cekat dlouho na dalsi termin, protoze to musis jit jen pri urcity dylce tech chloupku.
Nevim, jestli je to uplne do zjevu, ale nejak se mi Charlene ani v jednech satech nelibi.

rozarka na rukách mi žádné strniště nevzniká, ty chlupy jsou jemné.
rozarka No právě proto si myslím, že když si někdo v telecím věku holí ruce, tak toho pak nemusí litovat;-). Kéž by moje holky chytlo jen tohle;-)
baltik Já neřekla líbili, ale bavili!
Jo, já se u toho bavila, přišlo mi vtipný, jak se ona snaží zachovat nějaké dekorum a on jí to furt hrozně kazí....ale teda viděla jsem to strašně dávno, asi bych si to měla pustit s odstupem.
Teď jsem to dokoukala a vtipní byli oba i lidi se smáli. Bylo to z roku 2018? Že jo?
Evaeva nemyslela jsem strniště jako takové
, jen, že krátký, uříznutý chlup se jeví jako silnější, protože má jiný průměr než na konci, kde se přirozeně ztenčuje. A taky může zkraje víc trčet. Jinak se holením nevyprovokuje k silnějšímu růstu.
ja teda hlasim na oholenych rukach neprijemny pichlavy strniste (myslim jen pocitove, videt to asi nebylo), vyresila jsem to depilacnim strojkem, ty vyskubany strniste netvori:-) no a dnes uz mi skoro nerostou, uuf
Kokoska myslim ze by mela mit ty vrsky jinyho strihu. Ale zjevne je ma v oblibe.
stes mne se zda, ze trochu pribrala, mozna po lecbe tech lonskych problemu? a ze to chce schovat.
Já si teda ruce nikdy neholila, i když chlupatý je mám asi na ženu docela dost... ale alespoň světlé chloupky. Je to faux pas? ![]()
Hwi nebylo ani driv ale ted uz jsi prave in!
Hwi ja taky ne, me otravuje holit si vse ostatni, jeste abych si musela holit ruce
A Řepka se nám oženil ![]()
Kokoska no ale neschovává, naopak strasně zdrůraznuje . nemyslím že mám stan, ale že vynikají ty ruce a ramena, který má mohutný normálně.Ty modrý, to je zlé
rozarka A koho si vzaaaal? ![]()
ja teda hlasim na oholenych rukach neprijemny pichlavy strniste (myslim jen pocitove, videt to asi nebylo), vyresila jsem to depilacnim strojkem, ty vyskubany strniste netvori:-) no a dnes uz mi skoro nerostou, uuf
Přesně tak, ta depilace je spíš oslabí (nebo otráví natolik, že tam prostě přestanou růst
).
Já depilátor nabízela zřítelnici, jakmile jsem zjistila že si holí nohy. Odpovědí mi byly oči v sloup a jektání zubama (jakože to strašně bolí). Tak snad časem dostane rozum...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025