Archivářka somenula som si na scenu z Priatelov, ked sa isiel Chandler s Monikou fotit na svadobne oznamenie![]()
VIP zjevy
Mrakoplas Chandler to je celá naše rodina ![]()
Evaeva Tak rodinné foto musí být super!
Ale aspoň nevynikáš, víš jaké je to peklo, vypadat jako idiot ve skupince hezkých lidí?
Garfie teď myslím původní rodinu, zdědily jsme po tátovi takový škleb, ale dá se s tím pracovat. Akorát táta si to nějak neuvědomuje ![]()
Ja mam na spolecnych fotkach ruce na SVYM brise (a v nich nejradsi jeste bundu nebo batoh), aby nebylo videt
A nejradsi jsem, kdyz se zadne fotky nekonaji, coz mi muz strasne vycita.
Promiň, musela jsem
![]()
Chystáme se na rodinnou dovolenou a moji milí si ze mě takhle dělaji legraci

A nejradsi jsem, kdyz se zadne fotky nekonaji, coz mi muz strasne vycita.
Já to mám taky tak, trvale, už asi tak od maturity, kdy si na fotkách připadám děsně. A je to asi škoda a trochu zbytečné. Protože když si je pak prohlížím zpětně, tak si vždycky říkám, jak jsem tehdy vypadala dobře, né jak teď... A to ty staré fotky nemusí být zas tak staré, klidně i dva tři roky.
Mrs.Robinson
To mám přesně já!!! Nerada se fotím, ale u starých fotek pláču, jak jsem byla hezká....(ne teda u všech, po druhém dítěti jsem měla asi 20 kilo nahoru a to teda s radostí vynechávám i teď). A teď třeba mám asi dvě nebo tři kamarádky, co mají mánii na focení a selfie a tak a v podstatě pokaždé, když se vidíme, dělají fotku a ze začátku mě to strašně štvalo, ale teď jsem vlastně ráda, že ty fotky mám.
Garfie ja jsem ted potrebovala nejake PRICETNE fotky me do jednoho projektu, a fakt jsem zaplakala. Za poslednich 10 let jsem jich nasla treba 20:D
Manuka ideální fotka ![]()
Mrs.Robinson já se sobě nelíbím na fotkách vůbec, vím tak o jedné, dvou z mého hubeného období před dvaceti lety, které jsou ucházející. Muž mě občas někde vyfotí, ale to je opravdu hrůza, on má talent na momenty, kdy se šklebím, jsem shrbená, mám vystrčený zadek nebo břicho... snesu od něj akorát tak fotku z lyží v helmě a brýlích ![]()
A nejhorší je, když někdo nad příšernou fotkou řekne, jak mi to tam sluší! Tak buď ten člověk milosrdně lže, nebo ještě hůř říká pravdu a jak teda pak vypadám, když mi to nesluší ![]()
Kokoska Mam to stejne. Nerada se fotim. Muz driv fotil hodne, mel specialni objektivy a zrcadlovku...ale vsechny fotky byly priserne. Uplne mu chybi smysl pro kompozici a me zasadne foti tak, ze mi bud nejaka cast chybi, nebo mam nohy jak trpaslik nebo naopak zespoda s tremi bradami. Takze ted uz me radsi nefoti vubec.
No a mne nikdo fotit nechce. Vyhrála jsem?
Archivářka Kokoska Jos taky mi přijde příčetná tak jedna forta ze sta. Ale je to je chyba fotografa, že neumí udělat dobrou fotku!
Zato kdyby rodiče potebovali doložit, že se starají o mentálně postižené dítě, tak obrazového materiálu je plno. Teď se to dá aspoň smazat, ale ty vyvolané snímky někde fyzicky existují!
Sweet Potato Ty určitě vypadáš na fotkách skvěle a nikdo vedle tebe nechce vypadat jako trubka!!! ![]()
Asi v 16 rokoch som priniesla kamarátkam do školy ukázať svoju fotku z víkendového fotenia. Pripomínam, že to bolo takmer pred 60 rokmi, v dobách, keď sa ešte fotilo pomerne málo, ja som sa v tom čase ešte vôbec nemalovala ,a o tom, že by sa fotky mohli nejakými dodatočnými úpravami vylepšovať sme vtedy ani netušili . Samozrejme, že som ju doniesla ukázať preto, že som sa sama sebe na nej páčila a očakávala som pochvalu. Aj kamarátky boli toho názoru, ale jedna z nich to vyjadrila vetou, ktorú som doteraz nedokázala zabudnúť. „ No teda, tady vypadáš perfektne, vůbec se na sebe nepodobáš “ :-)
Blanka tomu jsme říkali "hodit šutr na leknín". Jako že něco hezkého vzápětí úplně zabiješ.
Včera na cervenem koberci v K V Rollincova...v obliceji bez filtrů je regulerne opravdu oskliva plus napleteny mastny vlasy, fakt velmi nehezka. Dcera se nastesti potatila a hezka je moc.
stes Na nekterych fotkach Dara zamenitelna s Donatellou.
Jinak me zadna roba neuchvatila, libila se mi moc ta sukne co mela Jana Plodkova, jako komplet s tim vrskem nic moc.
A zaujalo me na fotkach, jak se drzi za ruce pani Bartoskova se synem, nekde meli dokonce propletene prsty. To mi prislo hodne divne, mam asi hranice u urcitych veci nastavene jinak.
Ou. Z toho bych se vzpamatovávala dodnes.
Černá kočka na zivo jeste hůř
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025