Sisa prý ukázala silikony v průsvitném topu a manžel na ni byl pyšný.

Sisa prý ukázala silikony v průsvitném topu a manžel na ni byl pyšný.

Tak Betty Kvintesence módního pekla a nevkusu.
Tak Betty kolotočári![]()
Tak Betty fuj to jsem se lekla
Tak Betty Myslím, že ukázala fakt dost
.
Tak Betty manzel je taky esence vkusu. Ale ty jeji prsa... mam pocit, ze do toho omylem zduchnes ukazovackem a ono to udela "puf!"
Tak Betty Nejvíc lituju ten knoflík na saku! Ten moh panu manželovi krásně vysklít brejle.
Poslouchám u práce Face to Face s Aňou Štaidlovou a teda je to síla, ta paní.
Kan Copak copak, poděl se s námi. ![]()
Sweet Potato To se takto nedá, je to na Streamu asi 50 min. Pusť si to! Třeba jsem ve špatným vlákně.
Kan Máma ji učila. Teda obě "holky Pleskotky", hodně na ně vzpomínala.
Sweet Potato Jj, o dvojčeti Míši tam hodně mluví a ten její přístup ke všemu, chceš? nechceš? čau! Tak ten mám taky. :D
Kan Pustím si to, dík.
Kan Jsem si musela vygooglit, o kom píšete. Teda to je zajímavá osoba. Pan moderátor byl hodně slabý. S takto otevřenou osobou se toho dalo z rozhovoru vytěžit určitě víc.
Sweet Potato Kdo jsou holky Pleskotky?
notna Dcery herce Jiřího Pleskota, dvojčata Áňa a Míša.
Sweet Potato Hele já vím, že má někdo život hodně bohatej a pestrej, ale obě manželky Jiřího Pleskota zemřely a ona tam říká, že mamince je 100 let. Takže jsou nemanželské?
To si nemyslím. Ale nevím a mámy už se nezeptám.
Kan no teď jsem to asi po pěti minutách zavřela, to se nedá. A ten ohoz...
Torrah Paní je svéráz.
Sweet Potato Díky. Vůbec jsem je neznala.
notna Dcery herce Jiřího Pleskota, dvojčata Áňa a Míša.
Myslím, že tam mluvila o řediteli Čedoku. Tím byl podle googlu politik Václav Pleskot.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.