stes Myslela jsem, že přeháníš, ale takhle blbé vlasy jsem neviděla ani nepamatuji. Ono to dá asi hodně práce to nějak učesat takhle dlouhé náplety a zřejmě bez kadeřníka to nedala.
VIP zjevy
Karja ty vlasy byly hrozny....vypadaly mastne...omg proc musi mit 50 dlouhy chemlonovy naplety ![]()
Karja ty vlasy byly hrozny....vypadaly mastne...omg proc musi mit 50 dlouhy chemlonovy naplety
Lebo 50 je nová dvadsiatka. ![]()
Musím říct, že mi se letos Čvančarová fakt nelíbila, ty modré šaty byly lepší.
stes No, já myslím, že to měla nahoře uhlazené nejakym gelem a ty náplety prostě neupravila. Ono to asi musí být nakudrnacene nebo nějak vyzehlene aby se to ztratilo, rozcesu a jdu asi nefunguje. Nebo to měla nějak staré před vyndáním prostě blbý, blbý, blby.
ale Třeštíková měla tentokrát parádní vohoz, moc pěkný!
RoSa za mňa Eliška Křenková TOP, páčila sa mi aj Aňa Geislerová, Daniela Peštová, Patricia Clarkson.
https://1gr.cz/fotky/idnes/23/071/cl6h/ZAR4ddbc26228_RICZ27007_Moet_1_7.jpg
Mě se moc líbila Jitka Schneiderová na Moet party
dupali veľmi pekné, aj ja by som tento outfit prijala![]()
brrr ja jsem do ni ted vrazila na zachodech a ona bud hrozne pribrala nebo je tehotna, ale ma fakt veliky bricho a prsa, takze vypada blbe ve vsem...
A dneska jsem tady zahlidla nekoho v kimonu, ktery vypadalo vylozene jako z ty "nasi" varky! ![]()
. A teď třeba mám asi dvě nebo tři kamarádky, co mají mánii na focení a selfie a tak a v podstatě pokaždé, když se vidíme, dělají fotku a ze začátku mě to strašně štvalo, ale teď jsem vlastně ráda, že ty fotky mám.
To je teď jeden doktor u nás v práci, ale on ty hromadné selfie umí. A teď začal s tímhle focením můj muž. Tak máme z Tater takových fotek, jako nikdy.![]()
Mně negativne fascinuje nejaka podnikatelka Lenka Dragounová, plní bulvar ve smyslu sexbomba, dračice, apod. Jasne, mnoha chlapum se libi,protoze kozy...tak jsem mrkla na věk a 35 mi vyrazilo dech.
stes 35
je stará jako já. Já myslela tak 55.
Evaeva přesně, plastikova 55 az nekonečno. Delaji to teda hodne ty prisny brejle, bez tech tak 50
Mladá láska to je ráj

barbucha teda promiň,ale tohle jsme si nezasloužily![]()
barbucha Chtěla jsem tě nahlásit, ale bude stačit, když to smažeš :-).
999 no prostě ji práskneme,jo?![]()
Maureen Přesně :-).
barbucha Chtěla jsem tě nahlásit, ale bude stačit, když to smažeš :-).
Přesně!! Tlačítko "nahlásit" nikdy nebylo tak blízko!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025