VIP zjevy
Azel Sweet Potato Ano, je to tak. Jsem si to v rámci prokrastinace vygooglila. Otec Štaidlové byl Václav Pleskot. Herec Pleskot byl jeho bratranec.
Sweet Potato Azel A ještě tam psali, že dvojče Štaidlové Míša je matka Michala Dvořáka z Lucie. Uff! Takhle hluboko do celebrit jsem se ještě nikdy neponořila ![]()
notna Tak jsem si to asi kdysi dávno v dětství spletla a dál už se po tom nepídila. Ale plyne z toho, že se holky strýčkem dost zaštiťovaly, chodil i do školy.
Azel Sweet Potato notna Velmi zajímavé! Ženy, díky.
V poslední době mě překvapilo na fotkách "celebrit ", že partnerka má ruku na břiše partnera. V tomto případě nový pár šoubyznysu. To je zas nějaké nóvum?

notna Já znám zase moderátora a on je no, takovej úslužnej trochu. Mohl z toho vytěžit podstatně víc, to asi jo. Ale zase myslím, že on je nerad vysloveně bulvální, nechce tak působit.
Štaidlovou jsem znala jen z nějakých starých fotkek, jako třeba ještě z doby, kdy Štaidl byl s Bartošovou a tak nějak jsem ji měla zafixovanou jako takovou "dámu", v tom dobrém slova smyslu a teď to byl pro mě docela šok!
Ale asi bude fajn, klidně bych k jí jela někam na chatu do lesa a užila si tam víkend, myslím, že s ní musí být dost sranda.
Tak Betty mě okamžitě naskočil text od Jana Spáleného (ASPM) "Můj tchán je těhotnej a má tchýně neví s kým..." ![]()
Štaidlovou jsem znala jen z nějakých starých fotkek, jako třeba ještě z doby, kdy Štaidl byl s Bartošovou a tak nějak jsem ji měla zafixovanou jako takovou "dámu", v tom dobrém slova smyslu a teď to byl pro mě docela šok!
Ale asi bude fajn, klidně bych k jí jela někam na chatu do lesa a užila si tam víkend, myslím, že s ní musí být dost sranda.
Já to samé, pamatuju si ji z fotek ze 70. let, a to byla za rozhodně za dámu.
Garfie Neměla jsem na mysli jít víc do bulváru. To mi přišlo právě až dost, vlastně většina těch otázek. Spíš ten pracovní život. Třeba co Štaidl dělal po odchodu od Gotta a jiné jeho pracovní a tvůrčí aktivity.
notna Aha, tak to jo, já ten rozhovor vlastně ani neposlouchala, jen jsem si to tak projela.
Tak Betty to bude nejaký mor, lebo ja som to robila na posledných spoločných fotkách tiež. A prišlo mi to pri fotení také nejaké milé, prirodzené
a to podotýkam, že som nič neokukala. Ale dám si na to bacha.
Kammila že jo, vůbec mi na tom nepřišlo nic zvláštního.
Tak Betty - mne je to gesto jasné : Ten je môj, tak pozor !
Blanka Jo, taky to tak vnímám. Kdyby to nebylo tak rozšířené, nevšimnu si. Ale to je každá druhá fotka.
Tak Bettykdyž nás někdo fotí jako pár, taky mám takhle ruku. Co s ní jinýho? Máme se držet přes ramena jako bavorští myslivci, nebo co? Ano, je to trochu majetnické, ale velice prirozené, přece nebudu dělat že k sobě nepatříme.
andulka01
to ja na fotkach casto muze drzim jako bych objimala strom
to je teprve majetnicke!
Ja mam na spolecnych fotkach ruce na SVYM brise (a v nich nejradsi jeste bundu nebo batoh), aby nebylo videt
A nejradsi jsem, kdyz se zadne fotky nekonaji, coz mi muz strasne vycita.
Kokoska mám to úplně stejně, navíc jakmile mě někdo fotí, okamžitě se tvářím jako debil. Muž mě příčetně vypadající nevyfotil 30 let. Taky mi to vyčítá, ale asi se už smířil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025