VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Sweet Potato
39990 příspěvků moje polička 26. června 2023 17:28
Online notna
9281 příspěvků moje polička 26. června 2023 17:35

Azel Sweet Potato Ano, je to tak. Jsem si to v rámci prokrastinace vygooglila. Otec Štaidlové byl Václav Pleskot. Herec Pleskot byl jeho bratranec. 

Online notna
9281 příspěvků moje polička 26. června 2023 17:38

Sweet Potato Azel A ještě tam psali, že dvojče Štaidlové Míša je matka Michala Dvořáka z Lucie. Uff! Takhle hluboko do celebrit jsem se ještě nikdy neponořila

Offline Sweet Potato
39990 příspěvků moje polička 26. června 2023 18:00

notna Tak jsem si to asi kdysi dávno v dětství spletla a dál už se po tom nepídila. Ale plyne z toho, že se holky strýčkem dost zaštiťovaly, chodil i do školy.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. června 2023 20:10

Azel Sweet Potato notna Velmi zajímavé! Ženy, díky.

Offline Tak Betty
6049 příspěvků moje polička 26. června 2023 23:25

V poslední době mě překvapilo na fotkách "celebrit ", že partnerka má ruku na břiše partnera. V tomto případě nový pár šoubyznysu. To je zas nějaké nóvum? 

Offline Garfie
28292 příspěvků moje polička 27. června 2023 06:37

notna Já znám zase moderátora a on je no, takovej úslužnej trochu. Mohl z toho vytěžit podstatně víc, to asi jo. Ale zase myslím, že on je nerad vysloveně bulvální, nechce tak působit.

Štaidlovou jsem znala jen z nějakých starých fotkek, jako třeba ještě z doby, kdy Štaidl byl s Bartošovou a tak nějak jsem ji měla zafixovanou jako takovou "dámu", v tom dobrém slova smyslu a teď to byl pro mě docela šok!  Ale asi bude fajn, klidně bych k jí jela někam na chatu do lesa a užila si tam víkend, myslím, že s ní musí být dost sranda. 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 27. června 2023 06:37

Tak Betty mě okamžitě naskočil text od Jana Spáleného (ASPM) "Můj tchán je těhotnej a má tchýně neví s kým..."

Offline Lenka22
2609 příspěvků moje polička 27. června 2023 07:12
Reakce na Garfie:

Štaidlovou jsem znala jen z nějakých starých fotkek, jako třeba ještě z doby, kdy Štaidl byl s Bartošovou a tak nějak jsem ji měla zafixovanou jako takovou "dámu", v tom dobrém slova smyslu a teď to byl pro mě docela šok!  Ale asi bude fajn, klidně bych k jí jela někam na chatu do lesa a užila si tam víkend, myslím, že s ní musí být dost sranda. 

​Já to samé, pamatuju si ji z fotek ze 70. let, a to byla za rozhodně za dámu. 

Online notna
9281 příspěvků moje polička 27. června 2023 07:52

Garfie Neměla jsem na mysli jít víc do bulváru. To mi přišlo právě až dost, vlastně většina těch otázek. Spíš ten pracovní život. Třeba co Štaidl dělal po odchodu od Gotta a jiné jeho pracovní a tvůrčí aktivity.

Offline Garfie
28292 příspěvků moje polička 27. června 2023 08:29

notna Aha, tak to jo, já ten rozhovor vlastně ani neposlouchala, jen jsem si to tak projela. 

Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 27. června 2023 12:15

Tak Betty to bude nejaký mor, lebo ja som to robila na posledných spoločných fotkách tiež. A prišlo mi to pri fotení také nejaké milé, prirodzené a to podotýkam, že som nič neokukala. Ale dám si na to bacha.

Offline Kammila
756 příspěvků moje polička 27. června 2023 12:38

sisa.b Tak Betty já to občas dělám taky a divné mi to nepřišlo. Prostě na fotce stojíme vedle sebe, dotýkáme se a vyjadřujeme tím blízkost či jak to říct - že je nám spolu dobře. Divnější by mi naopak přišla odtažitost a bacha si na to dávat nebudu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2023 12:40

Kammila že jo, vůbec mi na tom nepřišlo nic zvláštního.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 27. června 2023 12:40

Tak Betty - mne je to gesto jasné : Ten je môj, tak pozor !

Offline Tak Betty
6049 příspěvků moje polička 27. června 2023 14:51

Blanka Jo, taky to tak vnímám. Kdyby to nebylo tak rozšířené, nevšimnu si. Ale to je každá druhá fotka. 

Offline andulka01
12774 příspěvků moje polička 27. června 2023 21:41

Tak Bettykdyž nás někdo fotí jako pár, taky mám takhle ruku. Co s ní jinýho? Máme se držet přes ramena jako bavorští myslivci, nebo co? Ano, je to trochu majetnické, ale velice prirozené, přece nebudu dělat že k sobě nepatříme.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 27. června 2023 22:21

andulka01 to ja na fotkach casto muze drzim jako bych objimala strom  to je teprve majetnicke! 

Offline Kokoska
34459 příspěvků moje polička 27. června 2023 23:55

Ja mam na spolecnych fotkach ruce na SVYM brise (a v nich nejradsi jeste bundu nebo batoh), aby nebylo videt A nejradsi jsem, kdyz se zadne fotky nekonaji, coz mi muz strasne vycita.

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 28. června 2023 06:49

Kokoska mám to úplně stejně, navíc jakmile mě někdo fotí, okamžitě se tvářím jako debil. Muž mě příčetně vypadající nevyfotil 30 let. Taky mi to vyčítá, ale asi se už smířil.