Prý žena vamp.

Prý žena vamp.

Sweet Potato Asi vampír!
Myslim, ze kdybych se zeptala muze, jestli se mu na zenskych libi kacer, tak nebude vedet, o co jde
Nebo řeknou ne.
Ale kdyby ses ptala "plné, smyslné...rty nebo úzké, malé", výsledek ankety bude jiný.
Karja Přesně ![]()
Prý žena vamp.
A taková to bejvala krásná holka! V Životě na zámku třeba. 5 let měla angažmá v Plzni v divadle a vyloženě se chodilo "na Hrachajdu". No někde se stala chyba...
Sweet Potato To bude jak svého času Dolly Buster, nikomu se nelíbila, ale každý věděl, co točí. :D
Sweet Potato no asi jo, musi se na ne srozumitelne ![]()
Co to ma Kaira s oblicejem? Nejaky vyplne ve tvarich? A ta ofina tomu taky nepridava, stejne jako u Basikovy.
Dělala jsem průzkum.
Nenašla jsem žádného chlapa, kterému by se to líbilo, připadalo sexy nebo něco v tom smyslu. Ale možná jsem se ptala příčetných chlapů. Pak tu máme exempláře jako Vémola a tam to fungovat bude.
![]()
Nebo řeknou ne.
Ale kdyby ses ptala "plné, smyslné...rty nebo úzké, malé", výsledek ankety bude jiný.
ale prirodni smyslne jsou sakra odlisne od umělého kačera
Do štatistiky...môj ex tiež stále tvrdil, že sa mu nepáčia kačičky a umelé prsia. A skončil presne so ženou, ktorá mala oboje (plus ďalšie "úpravy").
Sweet Potato a vymetala komín, ešte ma sadze na rukách.
.
pecka No to taky, jestli se těm mužům dá věřit, když se jich ptá ženská.
stes Já myslím, že škála je široká.
Sweet Potato s takovýma rukama chodí dítě ze školy ![]()
Ta Kaiřina pusa je teda hodně divná.
Janulik03 myslela jsem si, ze má špinavý ruce
... bylo mi to teda divný, musela jsem se k tomu vrátit.
Uff

brrr ono to bylo pekny panoptikum sakumprask,ale tohle je fakt přiserny
To je reminiscence těhotné Barbie, kdy se to břicho dalo otevřít!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.