Felix je opravdu nadsamec 
![]()
VIP zjevy
Ježiš chudák dědeček se zbytnělou prostatou eště k tomu!
Kora Ja taky neznám nikoho, komu by se to líbilo. Myslím si, že se to líbí max chlapům, kteří hledají ty prvoplanové sexice, kozy ven, peroxid a tam.
No bodejť. I ta nafukovací panna má hubu jak vjezd do pískovny, žlutej chemlon na palici a obří kozy - těžko by se prodávala jiná! A kdyby se tenhle typ neprodával, asi by ho nevyráběli ![]()
Uz tu dlouho nebyla krasna Maruska a jeji zdrave lehke opaleni z Recka![]()

Uz tu dlouho nebyla krasna Maruska a jeji zdrave lehke opaleni z Recka
...paní s úpravami fotek nešetří - tady si uřízla polovinu stehna
. Rozdíl mezi realitou a tím, jak se prezentuje na sockách je fascinující!
Luna to je priserny....ona nemuze bejt v cajku,no....jen ty proporce
vypada jak nějaka umela ošklivá figurka
Luna ty řasy..to vypadá jako by si tam nalepila plochý štětec ![]()
to je jen přirozený úbytek svalu stehna způsobený lezením na lehatku za účelem dosazení lehkého opálení.
Truespring
Maruška už strčí Vemolovic holku do kapsy.
Uff
To si ten film nezaslouží. I když těhotná Barbie se v něm taky objeví (jako propadák, co stáhli z prodeje)
Díky filmu Barbie asi zažijeme ještě hodně legrace. Včera jsem viděla známou v růžových šatech a napletenych blond vlasech do pasu. K tomu samozřejmě černé umělé řasy ![]()
Jo, ve čtvrtek jsme byly v kině na Mavka strážkyně lesa(ukrajinské, doporučuju) a těch šatiček kolem bylo požehnaně, ale věřím že některá děvčata to brala jako recesi ![]()
JankaMJá tu známou viděla na společenské akci. A téma růžová nebo Barbie tam rozhodně nebylo. Na filmu v kine bych to nekomentovala.
Sweet Potato Ja jdu dnes na Barbie s dcerou, ale jdem normalne v civilu jako cerny mury as always. Dcera miluje Wednesday, vlastne nevim, proc na to chce jit.![]()
Luna Tak to jsem zvědavá, co na to dcera. Nabyla jsem totiž z traileru pocit, že to není primárně cíleno na děti. Ať si to užijete!
Luna nejsem si jista jestli bych na to uplne brala deti. Spis to neni pro ne zabavny, nez ze by to bylo nevhodny.
Myslím, že to pro děti v podstatě není, užijou si to ale třeba jinak, než dospělí. Je to ale celkem dlouhé.
Já mám tenhle pocit ale i u spousty animáků. Minimálně že nejsou pro tak malé děti, jaké na ně chodí.
Ty jo, mě vlastně vůbec nenapadlo, že by to bylo pro děti, podle mýho gay kamaráda je to v podstatě existenciální drama! Luna
711990 To ja vim, ze to neni moc pro deti. Ale ona si zatim na vsem neco nasla, o ni se nebojim. Nastesti neni ani trochu po mne.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025