sisa.b No to jsem vůbec nebrala v uvahu, že by se to líbilo takhle těm mladíkům....:-D
VIP zjevy
.
A k nedávnem diskusii o káčeroch - prešmírovala som názor v práci (pracujem v mužskom kolektíve), tak kolegovia 40-50 rokov hlásajú, že to vypadá nevábne, ale doma syn 21 je z týchto nových trendov nadšený
sama som bola prekvapená.
To asi taky bude spíš náhoda. Já tady nedávno vyslechla, spíš nechtěně, podobně staré kluky, kteří u nás na něco koukali a všichni to strašně kritizovali, že není možné najít normální, neumělou holku. Bylo jich tady asi 8, zastánce jsem nezaznamenala. I když já byla v koupelně a oni v kuchyni.
Mohučanka myslím že jo, je tam roztomilá kočkožába nebo co to je a celý je to pěkně barevný, na žádné smutné scény si nepamatuju. A strážci jsou vtipní, předlohou podle mě byli boxeři Kličkové ![]()
Renusatko No kdoví jak si tu neumělou holku představují.....jestli to není taková ta dlouhonohá,prsatá, vlasatá holka po hodině dělání vlasů a nenápadného líčení:-D
Karja
, no řešili umělé řasy, napletené vlasy, předlouhé nehty a přifouknuté rty. Prsa moc v jejich věku asi ne, tam to moc holek mít nebude. Zase jsem nedávno byla překvapená naopak z těch 45+ chlapů, že jsme na koupáku celé odpoledne seděli s kamarádkou, která má všechno umělé a oni se o tom pak bavili a všiml si toho jen jeden
z 6ti.
Renusatko No přesně, nevšimnou si ničeho:-D
Tak ja sa hlásim, že som Barbie skukla a celkom ma pobavila
Vyrazili sme neplánovane, tak som nemala ružový outfit. Manžel sa tiež pobavil.
A k nedávnem diskusii o káčeroch - prešmírovala som názor v práci (pracujem v mužskom kolektíve), tak kolegovia 40-50 rokov hlásajú, že to vypadá nevábne, ale doma syn 21 je z týchto nových trendov nadšený
sama som bola prekvapená.
chlapci v takejto dobe "prirodzenosti" vyrastajú, preto to nadšenie. Umelinu vnímajú už ako súčasť bežného života.
Ak máme byť tolerantní a prijať 71 pohlavných identít, mali by sme byť tolerantní aj k neprirodzeným estetickým vylepšeniam. Aj keď si myslím, že to, čo malo byť pekným, sa stane vyzývavým a keď žena alebo muž nepozná mieru, stáva sa obscénnym, vlastná karikatúra seba samého. Osobne mám zhydratované pery, vekom sa mi hlavne vrchná pera strácala, mám ich urobené vkusne, prirodzene, vlastne si to ani nikto nevšimol, takže ostali prirodzené, jemne šťavnatejšie ako pred zákrokom.
A citujem:
„V podstate nemám nič proti umelým prsiam a iným zásahom, ale len u milenky. Manželku by som takú nechcel,“ hovorí slobodný štyridsiatnik Ľudo. Alibizmus? Možno.
milacka Bojím se, že máš pravdu. Ta masáž internetu a sociálních sítí je strašně silná.
Jasně, nemají to tak všichni, díky bohu, ale posun vnímání, co je norma a krása, samozřejmě je. Nejen k umělosti, ale třeba štíhlosti, vysportovanosti... i sama na sobě si to uvědomuju.
Sweet Potato evolúciu nezastavíme, musíme sa prispôsobiť. Čo si osobne myslíme, je už iná vec. My sme vyrastali v inej dobe, naši starí rodičia nás možno tiež považovali za rebelov. Babka mi vravela, čítaš už tri hodiny, pokazíš si oči. Dnes to vravím vnukovi pri tablete.
Barmanuv úsměv se roztáhl. O jeho šerednosti šly legendy. V té době si krásu mohl dovolit každý, a kdo se jí vzdal měl to ve znaku.
V Gibson Neuromancer ![]()
A to je prosím hned na první stránce.
milacka Je to tak. Již staří Egypťané si stěžovali na mládež.
Jen se nikdy dříve informace (a názory) nešířily tak rychle a masově.
Sweet Potato ja myslim, ze si stezovali i lovci mamutu, ze ta mladez uz ani poradnou jamu vykopat neumi, pazourky otesavat je pry moc pracne, zato cmarat ohorelym klackem blbosti po jeskynich, na to je uzije.
The long history of nobody wants to work anymore.
Kdyby jenom mládež, ještě k tomu nikdo nechce pracovať. Doloženo do roku 1921, zatím....
chtěla jsem na Barbie jít, ale u nás ju dávaj jenom dabovanou a v neděli ve 14:30 ![]()
Karja tenhle fenomén kdysi popisovala Lisa Eldridge na jejím yt kanálu, když vyprávěla historku o tom, jak dělala nějaký významný cover pro pánský magazín. Podle zadání ta modelka měla vypadat jako že nemá vůbec makeup a než to bylo podle představ mužů, co to focení vedli, tak byl skoro večer. Jediné, co ta modelka neměla byly linky a červená rtěnka ale jinak toho na sobě měla tunu včetně umělých řas![]()
Ak máme byť tolerantní a prijať 71 pohlavných identít, mali by sme byť tolerantní aj k neprirodzeným estetickým vylepšeniam. Aj keď si myslím, že to, čo malo byť pekným, sa stane vyzývavým a keď žena alebo muž nepozná mieru, stáva sa obscénnym, vlastná karikatúra seba samého.
do kamene tesat
sama nemám vůbec nic, ani nehty. Nicméně ta zdejší obsese přetřásat tyhle věci nejen v tomto vlákně a většinou stále stejnými uživatelkami je fakt komická
![]()

Catherinne to je mimořádně blbý
Catherinne me to rozesmalo ![]()
Luna Prosim Tě, kdo je ta Maruška?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025