Luna Já teda růžové šaty vytáhla!
COS, pochopitelně. ![]()
VIP zjevy
Sweet Potato Ruzove nemam ani jedny.
Zjistila jsem, ze mam skoro jen cerne bezove a zlute.
Ty jo, mě vlastně vůbec nenapadlo, že by to bylo pro děti, podle mýho gay kamaráda je to v podstatě existenciální drama! Luna
Moje kamarádky to komentovaly jako dobrou parodii. Ženy nad 40 se zasmějí, muže nebrat a děti nekomentovala.
Renusatko V kině bylo i pár chlapů a vypadali velmi spokojeně (asi věděli, do čeho jdou). Ten jeden, co byl s námi, se hned pídil po mikině Kenough! ![]()
Jediné protažené kdichty a wtf řeči jsem po filmu zaregistrovala od dvou asi náctiletých holek.
Sweet PotatoJá jsem včera vyzvedávala tři čtrnáctileté slečny po kině a těm ti přišlo vtipný a skvělý. Líčily mi i nějaké scény , ale nevím tomu ani hlavu ani patu, jak si skákaly do řeči a smály se.
No tak Barbie neklapla. Cekali jsme pul hodiny a pak se pani uvadecka prisla omluvit, ze to nejede z technickych duvodu, vratili nam penize a mame po Barbie.![]()
Sweet Potato Jedna známá na Twitteru vytáhla, že i v titulcích bylo "Jsem Kenough" a že teda nic moc. Ona vymyslela "Jsem kentastický", já vymyslela "JSEM DOKENALÝ". Jako docela jsem na sebe pyšná ![]()
Aranel Super! Dokenalé! Taky jsme přemýšleli, jak to přeložit, díky. ![]()
Uz tu dlouho nebyla krasna Maruska a jeji zdrave lehke opaleni z Recka
Myslíš lehké ožehnutí z Rhodosu?![]()
Aranel tu diskusi na TW jsem zachytila, Dokenalý je perfektní ![]()
Aranel Sweet Potato mne to taky docvaklo a dost pobavilo, jen moje hlava vubec nevedela, jak to prelozit :)
Vedle me sedely hodne mlade holky a porad si stezovaly, ze je to des, zrovna v nejvtipnejsich momentech.
Díky
teď můžu tím spíš moralizovat nad překladatelem nebo překladatelkou, kteří tomu nevěnovali ani ty 3 minuty... ts ts ts ![]()
Aranel Já si matně vzpomínám na jednu uživatelku na modním pekle, která dělala překlady a psala, že má v pc nějaký software, co jí vyloženě kontroluje čas na těch překladech. Jestli dělá na nich nebo surfuje na internetu. Nepamatuješ si to taky? Nějak že jí to bud dělá printscreeny obrazovky nebo nějak sleduje tu práci v tom systému.
KarjaNevím, kdo to byl, ale připomněla jsi mi překladatelku že španělštiny, tuším, stric? se jmenovala. Tu jsem ráda četla.
Tak a teď mi budou naskakovat další osobnosti, které někam zmizely.
notna Stric to nebyla, jo ta měla dobré postřehy. Byla to nějaká mladá holka mimopražská, vdaná, bez dětí;-). Ale to není podstatné, spíš jsem si vzpoměla na ten systém.
notna Ano, stric / stricc překládá/la ze španělštiny. Ada sama taky hodně překládá. Konkrétně tenhle nástroj si nepamatuju, ale kdo třeba překládá komerčně, mívá různé nástroje na sledování času, aby pak mohl účtovat.
Já mám teď jeden projekt na takových "digitálních stopkách", ale spíš jen pro sebe, abych tušila, za kolik vlastně pracuju. Teď je to zas téma, minulý týden vyšel ten velký článek na Deníku N o honorářích... je fajn mít představu.
Tak ja sa hlásim, že som Barbie skukla a celkom ma pobavila
Vyrazili sme neplánovane, tak som nemala ružový outfit. Manžel sa tiež pobavil.
A k nedávnem diskusii o káčeroch - prešmírovala som názor v práci (pracujem v mužskom kolektíve), tak kolegovia 40-50 rokov hlásajú, že to vypadá nevábne, ale doma syn 21 je z týchto nových trendov nadšený
sama som bola prekvapená.
JankaM byla by ta Mavka pro šestiletou citlivku? Například Ledové království viděla jednou a víckrát nechce, že je to moc smutný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025