Mermaid mně takhle ohrnuté rukávy připadají moc naaranžované, moc "chtěné", chybí tomu ležérnost. Asi jako postavené límce, nebo zastrčená jedna půlka košile do kalhot.
VIP zjevy
Kokoska haha, ležérnější pro mě právě ne, vždyť to působí hrozně naplánovaně, nebo jak to říct.
Lamicka já se vůbec nedivím těm ženám, že do toho jdou. Ale pravdou je, že ta pozdní těhotenství mají mnohem víc rizik, pokud se vůbec podaří počít. Ale každopádně bych všem, co po dětech touží, přála, ať to vyjde bez problémů a všichni jsou zdraví, i když už třeba prošvihli ten ideální věk.
Pinot Noir proti uplaclemu nekolikeremu ohrnuti mi to prijde lepsi.
Kokoska Nevím, jestli bych použila slovo ležérnější, ale každopádně to vypadá mnohem lépe. A pro kluky a chlapy je to jediná správná volba, když si chtějí ohrnout rukávy u košile :-).
Kokoska Děkuji, žes to vzala za mě ![]()
Kokoska a hlavně to líp drží! ostatně i na kalhotách...
Malenge Já ji o té rodině slyšela mluvit poměrně nedávno, možná maximálně dva roky? Určitě to bylo až poté, co nastoupila v DVTV, to jí bylo všude plno. Co se týká Brzobohatého, v tom rozhovoru mi právě přišlo, že si ani moc vybírat nemůže, vyznělo to, že s partnery to není bůhvíco a vůbec to nevypadalo, že by je přebírala vidlemi. Ale já teda proti Brzobohatému nic nemám, mně se líbí.
Pinot Noir Myslím, že polozastrkování jsem se naučila dost nenuceně ![]()
Aranel já měla na mysli tohle, kdy je v gatích celá jedna strana košile, to bych zrovna jako nenucené neoznačila. Stejně jako ty vyměřené manžety čumící z těch ohrnutých rukávů. ![]()

Pinot Noir manžety se mi líbí, když je to pěkně udělané, ale tohle zastrkávání moje ocd nezvládá![]()
Evaeva Já si takhle docela zastrkávám tričko, že prostě na jedné straně hodím kousek do kalhot, ale nevím, jestli je to lepší:-D
Eliška a její KAČER..už se nedivím, že nežere, asi to prostě s tímhle hnusem
nejde
Ta už si není podobmá ale vůbec, kdyby to to nebylo napsaný, tak fakt nevím, kdo to je
Karja u trička jasně, ale ta košile na obrázku, to není ležérní, to je prostě blbý. Ale taky se tu jednu dobu tvrdilo, že takhle je to hezký. A správný.
Pinot Noir Vážně jo, já jsem myslela, že tam máš u košile prostě strčit nějak předek a né takhle uhledně celou polovinu:-D
stes au!
Karja tričko by mi asi nevadilo
Karja No tak to dělám! Tenhle "half-tuck" byl podle mě prostě chvíli móda, taky se mi to moc nelíbí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025