Aranel hlavne pokud ta kosile nema po stranach rozparky az do pasu, tak to zezadu bude vypadat desne, ne?
VIP zjevy
Brala bych to vsechno s rezervou, to jsou takove "jedine prave a spravne" modni hity, objevi se a zmizi, urcite bych neohrnovala nos, ze nekdo spatne ohrnuje
Jeden cas kdo nemel ohrnute kalhoty, nemel snad ani narok vylezt na ulici a priznam se, ze k tem chudakum patrim. Neumim to a vypadam v tom blbe, nastesti se zda, ze uz ta vlna je za nami. S tou polovinou kosile me to taky nejak miji, no snad "je to jen obdobi"!
viktorka_od splavu Jo, hlavně nikdy nemá na správným místě tu mezeru mezi knoflíkama ![]()
Malenge Pizingerové bylo při posledním (?) těhotenství skoro 50, ne? To už mi přijde poněkud dost, byť nešlo o její první dítě.
whiskas asi 48? Ono se teda spekuluje, že není biologicky její, což je teda jedno, hlavně asi nám to může být jedno. Jen teda ona to asi vážně není prdel no, všechny ty rizika co s věkem rostou, jako kdybych si mohla vybrat, tak bych si to nevybrala, ale on se život asi neptá;-).
Karja mamka měla velký strach, aby byla ségra v pořádku a to jí bylo "jen" 43. Nakonec byl velký problém u mamky způsobený předchozími operacemi, což nikdo nečekal.
Karja Jasně, že nám to může být jedno :-). Psala jsem to z pohledu osoby podobného věku a napadá mě, že mít takto malé dítě v jejím věku musí být dost záhul. Tak, jistě, pokud není super žena :-D.
Kolega ma o 4 roky starsi zenu a prvni dite meli kdyz ji bylo 40 a ctvrte rodila loni ve 47 letech. Vsechny deti meli prirozenou cestou.
whiskas Jo, tak zas na druhou stranu, je to asi o tom, v jaké jsi kondici. Mě to napadlo jednou u lékaře, paní s fakt velkou nadváhou, ale mladá tak kolem 30 let jako měla co dělat to svoje dítě doběhnout a to bylo na chodbě. Plus jsou někteří lidé prostě líní od přírody, i když je jim 25:-D. Já bych spíš měla strach z těch zdravotních důvodů, ta rizika plodu s věkem hrozně rostou, takže vlastně nebiologické dítě je možná zdravotně mnohem bezpečnější.
Karja kondice mi přijde jako celkem zanedbatelný faktor (v nějakých mezích samozřejmě), spíš jsou blbé ty rizika vývojových vad a podobně.
Evaeva Přesně tak.
whiskas asi 48? Ono se teda spekuluje, že není biologicky její, což je teda jedno, hlavně asi nám to může být jedno. Jen teda ona to asi vážně není prdel no, všechny ty rizika co s věkem rostou, jako kdybych si mohla vybrat, tak bych si to nevybrala, ale on se život asi neptá;-).
Ty jo! Nad čím lidi nepřemýšlí
Ale teda me to uklidnilo, ze ten bulvár zase nečtu tak moc. Tohle jsem nezachytila ![]()
Ale ze Vendula postuje toho svého Josefa nahatyho, to jsem četla. A říkala si, ze je asi do nej pořad zamilovaná. To je hezky!
crazydaisy Čtyři děti během sedmi let a po čtyřicítce? Dělá se mi špatně, jen to čtu!!! ![]()
Můj kolega měl dítě, když bylo jeho ženě 46, mysleli, že už je v přechodu....ehm. Ona to teda tehdy nesla dost špatně, ale dítěti už bude skoro 15.
notna Nevím, nějak jsem nad tím občas přemýšlela, že je ten věk tak vysoký, tak mi to zodpovědělo mé otázky:-D
Garfie pro me nepredstavitelny. Pry chteli jeste chlapecka, tak maji ctyri devcata. Kolega teda rikal, ze kdyz cekali to ctvrty, tak se bal, ale jen on.
crazydaisy Já znám opačný příběh, měli tři kluky a chtěli holčičku, ti tři už byli teda starší, třeba 12, 15, 17, to už si přesně nepamatuju. Jim bylo taky lehce po čtyřicítce a z holčičky byli trojčata kluci. Ta paní byla kamarádka mojí tehdejší kolegyně, pamatuju, že si k ní a jejím dvěma dcerám chodívala odpočinou. :-) (bydleli navíc ještě s tchánem, no hrozná přesila!)
Garfie
jezismarja. Ja vedela, proc tu holcicku radeji po dvou klucich nezkouset. V rodine dvojcata mame. No a trojcata
.
Garfie to je hustý! Čtvrtý nebude!![]()
crazydaisy ono prý s každým dítětem stejného pohlaví o pár procent klesá šance na to opačné.
Garfie muj tata mel zase spoluzaka, ktery byl ze sedmi deti, protoze se cekalo na holcicku. Tak az naposedmé![]()
No já jsem dost přesvědčena, že ty pozdní děti nejsou úplné terno ani pro chlapy. Mám dva kamarády, jeden má děti s novou ženou po 50 a druhý po 40 a mele je to dost.
A to jsou manželky mnohem mladší a ještě při síle ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025