VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 09:59

Kokoska Já si vždycky u podobných typů mužů říkám, šedivý vlasy, šedivý vousy, ale obočí jak černý uhel. Přijde mi to jak dobarvený a dost to z obličeje ční. 

Offline Pinot Noir
29669 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 09:59

Kokoska on už si není podobný spoustu let.

Offline Karja
44281 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 10:07
Reakce na razorblade:

Jos zle jazyky z ct tvrdi, ze je blba jak tago :))) hezka a chytra je tam spis peroutkova :))

​Tak v tom případě tu inteligenci výborně hraje! To chci taky:-D:-D

Offline Aranel
6502 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 10:38
Reakce na Karja:

Kan Candance Tak pro něj je to třetí svatba, ale pro ní první, tak asi důležitá. Hlavně několikrát řekla že si přeje rodinu, tak asi i proto. Držím palce ať jim ta rodina brzo vyjde, ženské jako Písařovicová by měly mít kopu dětí, tam je sakra co dědit po mamince:D

​S láskou vzpomínáme na Mutzi! Určitě i kolena má Písařovicová, tedy Brzobohatá, v richtiku

Beranka

Offline Karja
44281 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 10:44

Aranel :-D:-D Já si včera vzpomněla na Mutzi, když jsem četla příspěvek do M. Marešové, že mý hnusný kolena, že to by ráda "tam nahoře" změnila:-D

Offline andulka01
12774 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 10:48

Aranel Karja já si na ní vzpomněla v neděli! Když jsem koukla na svý fakt nehezký kolena a stejně si vzala krátký šaty. A pokaždé si na ní vzpomenu, když ohrnuji rukávy u košile, to teda jedu podle ní.

Offline barbucha blogger
35521 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 10:59
Reakce na Karja:

Kan Candance Tak pro něj je to třetí svatba, ale pro ní první, tak asi důležitá. Hlavně několikrát řekla že si přeje rodinu, tak asi i proto. Držím palce ať jim ta rodina brzo vyjde, ženské jako Písařovicová by měly mít kopu dětí, tam je sakra co dědit po mamince:D

​Já vim že teď je in mít dítě tehdy, kdy se dá na mateřskou vhodně navázat důchodem ale přece jen, je jí 44 to už kopa nebude. No, možná to pořeší dvojčatama... 

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. zaří 2023 11:00

razorblade Vazne? Tak to dobre maskuje! Mne kdysi prisla uplne blba jina brunetka, jak jen...Savarova! No ale pak si clovek pusti treba Primu a hned se ji musim onluvit

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. zaří 2023 11:05

barbucha Tak in to mozna je, ale verim, ze ona ty deti chtela uz pred deseti (mozna vic) lety, ale nebyl partner. Druha vec je, ze ani IVF neni uplne uspesne v tomto veku. Kolem 40ky jeste ok, ale tech pet let uz je hrozny rozdil

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2023 11:13

Jos já to četla v nějakém rozhovoru s ní už třeba před pěti lety, že by děti hodně chtěla, ale chybí tatínek, no. Už tenkrát z toho byla taková smutná.

Offline barbucha blogger
35521 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 11:14

Jos 

Nebyl partner... však ani s existujícím partnerem to nebejvá vždycky jistý, že jo. Ergo kladívko já bych se na to nespolíhala (že se pověsím někomu perspektivnímu na krk) a když/pokud příroda zavelí...

Rozdíl v tom věku asi bude, ať je to přírodní cestou nebo s ivf... asi je jednodušší počít pro ženy, co měly už jedno dvě děti třeba před lety, a po 40 to chtěj ještě zkusit, než pro dosud bezdětnou. No, uvidíme, co Brzobohatí předvedou

Offline notna
9281 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 11:17
Reakce na razorblade:

Jos zle jazyky z ct tvrdi, ze je blba jak tago :))) hezka a chytra je tam spis peroutkova :))

​Blba podle toho, co vidím při její práci, mi teda vůbec nepřijde. Muž se s ni setkal parkrat pracovně a mluvil o ni jen pozitivně. Je prý profesionální a i velmi příjemná při jednání.

Coz se třeba o ČT adorovanym Železným při osobním kontaktu teda vůbec říct nedá. Tak kdoví jaké mají jazyky v ČT měřítko.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 11:18

barbucha Nebo náhradní matkou. On ani ten Ondřej děti nemá vlastně, šmankote co dělal, když už byl 2x ženatý? (řečnická)

Offline Karja
44281 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 11:20

barbucha barbucha Když není s kym. Spíš než na perspektivnost partnera asi sázíš na to rodinný zázemí, co chceš mít pro to dítě a nejde to a léta jdou a jdou a je to v hajzlu.

Offline Karja
44281 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 11:22

Kan No to je pravda, ale náhradní matka je v ČR tuším stále brána že je v takové šedé zoně legálnosti...tj. není to legální ani nelegální. A hlavně hodně rizikové.

Offline notna
9281 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 11:22

Brzobohatym přeju, ať jim to vyjde. Ač jsou mi oba sympatičtí, přijde mi to teda rychlovka po 15 měsících a dvou rozvodech. Ale mě manžel taky požádal o ruku po půl roce a já kýval, ač jsem si myslela, ze se zbláznil

Offline notna
9281 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 11:26

Karja barbucha Obdivuju ženy, kteryctouzi mít děti a nejdou do toho bez tatínka. Já byla rozhodnuta mít děti odjakživa. Spis jsem počítala s variantou, ze na ne budu sama  než ze se najde někdo,kdo bude chtít byt se mnou a zároveň já s nim.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2023 11:31

notna tak to já naopak obdivuju ty, které do toho jdou, i když vědí, že na to budou sami. Taky jsem děti chtěla odjakživa, ale nevím, jestli bych měla odvahu pořídit si je bez stabilního vztahu. (Ano vím, že není žádná jistota, že ten vztah vydrží)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 11:31

Karja No pokud dokážeš papírově zorganizovat a uskutečnit  svatbu v Itálii v hooodně krátkým termínu a ještě prakticky přes léto, tak náhradní matku zvládneš taky. Nic proti Italům. :D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2023 11:32

Karja legální to je, pokud to není za úplatu. Ale rizikové to je, moc zákonně ukotvené to není.