continuity A to jsou manželky mnohem mladší a ještě při síle
no jestli to neni prave tim![]()
continuity A to jsou manželky mnohem mladší a ještě při síle
no jestli to neni prave tim![]()
continuity viktorka_od splavu Taky bych řekla, že je to ženama!
Jako když máte dítě oba jako "staří", tak se s tím nějak poperete, společný nepřítel bližuje!
Ale ty mladý ženy k tomu....to je fakt náročný, taky takový pár v okolí mám.
Poznali byste ji? Mně přijde úplně presita. Já si myslela podle fotky, ze je to Kobzanová. A je to Belohorcova!

notna Jako je přešitá, obočí děsný, pusa taky, ale ten holčičí výraz v 50, to je trochu obdivuhodný:-D
continuity mýho tátu to semlelo dost, jak hrozilo, že na nás tři zůstane sám. Ale jinak rodiče zvládají to, co s námi, akorát pod stan se jim už nechce. Ale ten pocit, že jí budou živit minimálně do důchodu asi fakt není nic moc.
notna poznávám jen vlasy ![]()
notna Dobrá postava, ne? Pade už měla?
notna až na to příšerné obočí vypadá moc dobře. A připadá mi, že nevypadá zásadně jinak než dřív. Asi bych ji nepoznala, ale to spíš proto, že už jsem zapomněla, že existuje. ![]()
notna ja si myslim, ze ma udelany nos, malokdy je ta plastika udelana tak, aby nezmenila vyraz obliceje. Navic ma silnejsi oboci, driv nosila spis tenke.
Ja vidim oblicej babochlapa s kacerem jak Tenerife
Já mám dotaz k tý Kordule... kdo to je, resp. čím je jakože celebrita? Povolání: dcera Žilkové a sestra Hanychové?
stesjo! Chtěla bys po ní víc nebo co?
Taky je to budoucí prodaná nevěsta.
Evaeva Vzhledem k rodinné zátěži bych si tím dokonavým videm nebyla až tak jistá
Což tak spíš "prodávaná nevěsta"? ![]()
Děkuju, kvalifikace jak hrom
nerolix ![]()
prodana nevesta, to jsi fakt trefila
Nemá nějak přehuštěné vlasy oproti minulosti?

Tak ona měla vždycky ty vlasy dost hustý, ale máš pravdu, tohle už je nějak moc... nevidím pěšinku, vypadá to skoro jak paruka. Ale třeba má jenom kliku ![]()
Tak Betty To bude její. Někde jsem viděla fotky, kde byla ještě Trogneux a nemlich stejný háro. Si stoupla dvakrát, když rozdávali, no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.